abla bi konuma bakabilir misin lütfenHalsizim oyum buyum var bi de gecikmem var deseniz istenen tahliller arasında hcg kaynar gider zaten. Herkesin ebeveyni her tahlilden anlıyor mu yav ben AIDS testi yaptırsam anam babam bu ne demezdi herhalde.
Neyse, üstünden 10-14 gün arası geçtiyse lekelenmeniz olsa da doğru sonuç alırsınız evet
Anam senin öbür konuna yazdıydık yaabla bi konuma bakabilir misin lütfen
ondan değil arkadaşım pozitif çıkarsa sıkıntı olacağını söylediHalsizim oyum buyum var bi de gecikmem var deseniz istenen tahliller arasında hcg kaynar gider zaten. Herkesin ebeveyni her tahlilden anlıyor mu yav ben AIDS testi yaptırsam anam babam bu ne demezdi herhalde.
Neyse, üstünden 10-14 gün arası geçtiyse lekelenmeniz olsa da doğru sonuç alırsınız evet
Ne gibi sıkıntı çıkacakmış?ondan değil arkadaşım pozitif çıkarsa sıkıntı olacağını söyledi
hamile olduğum sisteme girermiş ve kürtaj olmak için izin de alman gerekir dedi devletteNe gibi sıkıntı çıkacakmış?
abla yeni test yapmıstım ondan sordumAnam senin öbür konuna yazdıydık ya
of gider misin sorumun altındanabla yeni test yapmıstım ondan sordumvalla psikolojim bozuldu
teşekkür ederim haklısınız. ben yıllardır doğum kontrol kullanıyorum polikistik overden dolayı normalde hap bittikten 2 3 gün sonra normal bir şekilde regl olurdum. yarın 7. gün ve çok çok az miktarda kahverengi oldum. yarın yeni kutuya başlayacağım ama korkuyorum. ilaca başlarken de reglim uzamıştı kesilmiyordu pcostan dolayı reglimin 10. günde başladım, koruma sağlamamıştır sanırım. içim hiç rahat değildoğum kontrol hapını ilk kullandığımda adetimin 2.günü başlatmıştı doktorum sanırım öyle daha çok koruma sağlıyor yumurtlamayı baskıladığı için
mesela yazz doğum kontrol hapı 2 hafta sonra koruman başlıyor haberin olsun demişti.
senin adetin başlıyor olmalı 7 günlük aradan sonra 3 4 gün içinde regl olursun hapı bıraktıktan sonra. benim öyle oluyor bünye farklı olabilir tabi. öyle hatalar yapma bidaha olur mu :) çok genç ve evli değilsin sonradan pişman olacağın şeyler yapmazsan daha mutlu hayatın olur. Yolların çiçekli olsun
ama yine de tedbirli olmanda fayda var regl olup hamile olan kadınlar da çok. iyinin kötüsünü de düşünmek lazım ki bidaha öyle yanlış şeyler yapmayasın
teşekkür ederim haklısınız. ben yıllardır doğum kontrol kullanıyorum polikistik overden dolayı normalde hap bittikten 2 3 gün sonra normal bir şekilde regl olurdum. yarın 7. gün ve çok çok az miktarda kahverengi oldum. yarın yeni kutuya başlayacağım ama korkuyorum. ilaca başlarken de reglim uzamıştı kesilmiyordu pcostan dolayı reglimin 10. günde başladım, koruma sağlamamıştır sanırım. içim hiç rahat değil
düzenli kullanıyorsan sorun olmaz ki aylarca vs yenimi başladın ilacateşekkür ederim haklısınız. ben yıllardır doğum kontrol kullanıyorum polikistik overden dolayı normalde hap bittikten 2 3 gün sonra normal bir şekilde regl olurdum. yarın 7. gün ve çok çok az miktarda kahverengi oldum. yarın yeni kutuya başlayacağım ama korkuyorum. ilaca başlarken de reglim uzamıştı kesilmiyordu pcostan dolayı reglimin 10. günde başladım, koruma sağlamamıştır sanırım. içim hiç rahat değil