- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Ben de merak ediyorum ben de eşim için almak istiyorum kafamdan çok kıl var adam da
ama lazer yaptırmam gereken bölge çok fazlaabende düşündüm ama o fiyata güzellik merkezinde daha kalıcı olur.sandığınız kadar çok tutmuyor artık bir sürü yer var.
çok tatlısınız :)Burdaki "da"yı neden ayırdıysam neyse konu bu değil
Daha uyguna gelmiyor nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aynı fiyata lazerr yapan yerler var gidip yaptırın daha iyi bende alacaktım alan arkadaşlarım hep pişman boşuna para verdik diyolar şimdi gidip lazer yaptırıyorlar bende doğumundan sonra yaptıracağım
Yok ipl degil zaten iyi degil ipl buz yada Alexandrite fiyatlar o kadar abartili degil 2 bine buz lazere gidiyor arkadasimlazer yapan yerlerde ipl yapıyor ama, özel hastanelerin fiytlarına yaklaşılmıyo zaten
kullanan kimse yok sanırımBu konuyu takipteyim. Maymundan hallice benim halimde. Eşimde öyle alıp kardeş kardeş kullansak iyi olur diye düşünüyorum ama boşuna para da vermek istemiyorum. Kullananların yorumlarını okuycam.
2 sene önce lazere gittim bir güzellik merkezine. Yüzüm için. Hamile kalınca tekrar çıktı ama eskisi gibi değil. Memnun kalmıştım. Ama fiyatlar yükselmiştir bir de gittiğim yer kapandı. O yüzden bu cihazları bende araştırıyorum. Gittiğim yerde cihaz adena paris yazıyordu üstünde.kullanan kimse yok sanırımbraun için güzel yorumlar okudum, güzellik merkezinde yaptırdıktan sonra da kılların geri gelme riski var. bu cihaz en azından elimizin altında olacak diye düşünüyorum ama tabi o kadar parayı boşa vermek de var..
ben de beyaz tenliyim ve tüyler de baya siyah. işe yarar diye umuyorum, philips braun a göre daha pahalıMerhaba bende Philips markasının Lumea modeli var. Çok memnunum.
Ben beyaz tenli biriyim ve tüylerimde kahverengi o yüzden hızlı sonuç aldım. Sizin cilt tipiniz ve tüy renginiz de sonucu etkiler.
peki hangi modeli var? bu markayı hiç araştırmamıştımBenim remington infinity var
Kullandıktan sonra hamile kaldım ve doğum emzirme oldu ama tüyler geri dönmedi.
İnceldiler azaldılar çoğu yerde çıkmıyorlar bile. 2 yıldır yapmıyorum
Tenim buğday tüylerim kalın değildi
Bıraktıktan sonra tekrar çıkma oldu mu pekiMerhaba bende Philips markasının Lumea modeli var. Çok memnunum.
Ben beyaz tenli biriyim ve tüylerimde kahverengi o yüzden hızlı sonuç aldım. Sizin cilt tipiniz ve tüy renginiz de sonucu etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?