• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bakar mısınız kızlar?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
kızlar selam,
konum inşallah taşınmaz, acil bişey danışmam gerekiyor size. evde lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum braun markası, ama fiyatları çok farklı, en önemlisi de kullandım ve yararını gördüm diyen var mı? yoksa param çöpe mi gider :( 1500 tl olan da var 2000 olan da. hangisini alacağıma karar veremedim. kıl tüy problemim çok fazla, güzellik merkezine ya da hastaneye gitsem dünya para. göbek bel sırt göğüs hepsini yaptırmam gerekli çünkü o yüzden evde kendi başıma bu bölgeleri yaparsam daha uyguna gelir diye düşündüm
tecrübesi olanlar yazabilir mi? boşuna almak istemiyorum

Çok acilmiş gerçekten kız koştum geldim.
O aletler kesin çözüm değil arkadasimin var 2 ay cikmiyor uygulamadan sonra yine ayni halini aliyor

bende düşündüm ama o fiyata güzellik merkezinde daha kalıcı olur.sandığınız kadar çok tutmuyor artık bir sürü yer var.

Daha uyguna gelmiyor nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aynı fiyata lazerr yapan yerler var gidip yaptırın daha iyi bende alacaktım alan arkadaşlarım hep pişman boşuna para verdik diyolar şimdi gidip lazer yaptırıyorlar bende doğumundan sonra yaptıracağım

lazer yapan yerlerde ipl yapıyor ama, özel hastanelerin fiytlarına yaklaşılmıyo zaten

Bu konuyu takipteyim. Maymundan hallice benim halimde. Eşimde öyle alıp kardeş kardeş kullansak iyi olur diye düşünüyorum ama boşuna para da vermek istemiyorum. Kullananların yorumlarını okuycam.

Bu konuyu takipteyim. Maymundan hallice benim halimde. Eşimde öyle alıp kardeş kardeş kullansak iyi olur diye düşünüyorum ama boşuna para da vermek istemiyorum. Kullananların yorumlarını okuycam.
kullanan kimse yok sanırım :( braun için güzel yorumlar okudum, güzellik merkezinde yaptırdıktan sonra da kılların geri gelme riski var. bu cihaz en azından elimizin altında olacak diye düşünüyorum ama tabi o kadar parayı boşa vermek de var..

kullanan kimse yok sanırım :KK43: braun için güzel yorumlar okudum, güzellik merkezinde yaptırdıktan sonra da kılların geri gelme riski var. bu cihaz en azından elimizin altında olacak diye düşünüyorum ama tabi o kadar parayı boşa vermek de var..
2 sene önce lazere gittim bir güzellik merkezine. Yüzüm için. Hamile kalınca tekrar çıktı ama eskisi gibi değil. Memnun kalmıştım. Ama fiyatlar yükselmiştir bir de gittiğim yer kapandı. O yüzden bu cihazları bende araştırıyorum. Gittiğim yerde cihaz adena paris yazıyordu üstünde.

Merhaba bende Philips markasının Lumea modeli var. Çok memnunum.
Ben beyaz tenli biriyim ve tüylerimde kahverengi o yüzden hızlı sonuç aldım. Sizin cilt tipiniz ve tüy renginiz de sonucu etkiler.
ben de beyaz tenliyim ve tüyler de baya siyah. işe yarar diye umuyorum, philips braun a göre daha pahalı :(

Benim remington infinity var
Kullandıktan sonra hamile kaldım ve doğum emzirme oldu ama tüyler geri dönmedi.

İnceldiler azaldılar çoğu yerde çıkmıyorlar bile. 2 yıldır yapmıyorum

Tenim buğday tüylerim kalın değildi

Benim remington infinity var
Kullandıktan sonra hamile kaldım ve doğum emzirme oldu ama tüyler geri dönmedi.

İnceldiler azaldılar çoğu yerde çıkmıyorlar bile. 2 yıldır yapmıyorum

Tenim buğday tüylerim kalın değildi
peki hangi modeli var? bu markayı hiç araştırmamıştım

Back