• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar misiniz heycanlandim :)

Bnnmls1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
342
678
53
Arkadaslar strip test yaptim adetime yaklasik 5-6 gun var fakat cok silik bi cizgi gordum fotoda umarim belli olur gebelik var mi anlayan yardimci olsun lutfeen

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 1.996
Ya fotografta hoc belli cikmamis orda ama pembe ince bi cizgi var

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 1.968
sabah ilk idrarlar tekrarla cnm varsa sabah idrariyla daha belirgin cikar emin olursun ;)

Arkadaslar strip test yaptim adetime yaklasik 5-6 gun var fakat cok silik bi cizgi gordum fotoda umarim belli olur gebelik var mi anlayan yardimci olsun lutfeen
adetıne daha çok varmış bırkaç gun ust uste yap paylas koyulasıysa gebesın deemektır

cnm sabah yap daha net sonuc alırsın.ayrıca strip test yapma.kaset tipı yap.veya erken gebelık testlerı var onlarla yap sabah derım.bırde bu testte kırmızı cızgının sagında mı cıktı silik çizgi?solundamı?

cnm sabah yap daha net sonuc alırsın.ayrıca strip test yapma.kaset tipı yap.veya erken gebelık testlerı var onlarla yap sabah derım.bırde bu testte kırmızı cızgının sagında mı cıktı silik çizgi?solundamı?
Canim solunda o diger tarafta gozuken sey katlanma izi ya erken gebelik testim var suan onu kullanmaya kiyamiyorum bunlar hediy geldi bana ovu testiyle bi yapiyim dedim ansizin yaptim yani bi adet gunum gelsin eger olmazsam ozaman gercek testi yapcam ama burdan kontrollu gitcem malesef ben bi dusuk yasadim oyuzden hemen heycanlandim pembeyi gorunce smdi hergun tekrarlicam bakalim ve ovulasyon testini yaptim ondada baya cizgi ckti silik ama koyu mesela kac gundur sifir cizgi cikiyodu onada bi heycanlandm bakalim nasip :)

Back