• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız deneyimli anneler

temmuzlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
2.504
1.657
63
32
Salı gunu 36+4 te doğum yaptım bebek kuvezde henüz daha emziremedim kucağıma bile alamadım goguslerimi pompalayorum süt gelmiyor ama göğüslerim sis içleri dolu ağrılarım var sıcak uygulama yapiorum yinede faydası yok süt var diolar pompaya gelmior bir türlü bunun sebebi ne olabilir ne yapabilirim baya ağrım oluyor çünkü artık yardımcı olun

Salı gunu 36+4 te doğum yaptım bebek kuvezde henüz daha emziremedim kucağıma bile alamadım goguslerimi pompalayorum süt gelmiyor ama göğüslerim sis içleri dolu ağrılarım var sıcak uygulama yapiorum yinede faydası yok süt var diolar pompaya gelmior bir türlü bunun sebebi ne olabilir ne yapabilirim baya ağrım oluyor çünkü artık yardımcı olun
Nasıl sağıyorsun peki

Ellerinle de meme ucu yönünde masaj yapıyor musun

Elektrikli pompamı yoksa manuel mi ?

Elektrikli süt makinaları var ondan kullan mutlaka eğer sagmazsan mastit olursun birde sütun kesilmeye başlar sık sık dediğim makinadan sütünü sağ

Mochi manuel sağma aparatıda kullanabilirsin ben çok memnun kalmıştım özellikle çok şiştiği zaman inanılmaz rahatlatıyordu. Çünkü makineler çok vakumluyor o ara ve insanın canı çok yanıyor. Diğer zamanlarda makineyi kullanabilirsiniz o da çok rahatlık. Ama böyle epey şiş olduğu zamanlarda mochi derim ☘️

Benim doğum yaza gelmişti çok terlediğim için sürekli duş alıyordum. Göğüslerim de felaket şişiyordu. Philips Avent elektrikli ile sağıyordum bende, siz de dikkat edin mastit olmasın çok zorluk çekersiniz.

Back