• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız??

Busrabusram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
28
0
1
İstanbul
Merhabalar ben size önemli birşey sorup bilgi almak istiyorum ben eşimle adet bitiminde bit beraberlik yaşadım ve 72 saatin son saatlerinde nurlevo aldım 3 gün sonra tekrar bir birliktelik yaşadık ve 4 gün sonra bir kanama geldi bende adet kanaması olduğunu düşündüm çünkü nurlevo bunu yapıyormuş dün doktora gidip hamilelik testi yaptırdım pozitif çıktı ama oran çok düşük beta 7.22 çıktı bebeğim düşmüş olabilir mi yada daha çok mu yeni bilgisi olan yardım edebilir mi ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hımm. Öncelikle adet bitiminden sonra 10-12 gün hamilelik söz konusu değil diye biliyorum. Yumurta tam oluşmuyor, o yüzden en verimli zamanlar yeni oluştuğu yani 14-15. günler. Tabi çok çok düşük ihtimal gerçekleşmiş olabilir. Kanama haptan dolayı olmuş olabilir. Hcg 10un altındaysa hamilelik kesin değildir zaten. Benim idrar testinde çift çizgi, hcg de 9 çıkmasına rağmen hamile değildim. 1-2 gün bekledikten sonra yeniden kan testi yaptırın o zaman kesinleşir. Çünkü hcg günden güne ikiye katlanan bir değer, hamile iseniz.

Çok teşekkür ederim doktora gitmeyi düşünüyorum ama midemde bir Şişlik var sanki daha öncede bit düşüğüm olmuştu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X