Merhaba son adet tarıhım 9 Kasım , 23-25 gün aralığın da adet oluyorum adetım 3 gün gecıktı , sürekli kasıklarım ağrıyor sabah test yaptım ılk ıdrarla negatıftı sonra uyudum kalktığımda silik çıktı ıkıncı cızgı , eczaneden erken gebelik aldım o da direk negatif çıktı , geç döllenme olabılır mı ? Sızce ne zaman test yapayım tekrardan ? Lütfen cevap verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil bakar mısınız geç döllenme olabılır mı
- Konu Sahibi llnur55
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2024
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ilk yaptığınız sanırım kuruma çizgisi. Bekleyin biraz daha olmazsanız yapınMerhaba son adet tarıhım 9 Kasım , 23-25 gün aralığın da adet oluyorum adetım 3 gün gecıktı , sürekli kasıklarım ağrıyor sabah test yaptım ılk ıdrarla negatıftı sonra uyudum kalktığımda silik çıktı ıkıncı cızgı , eczaneden erken gebelik aldım o da direk negatif çıktı , geç döllenme olabılır mı ? Sızce ne zaman test yapayım tekrardan ? Lütfen cevap verin
ne kadar beklemelıyım sizceMerhaba ilk yaptığınız sanırım kuruma çizgisi. Bekleyin biraz daha olmazsanız yapın
böyle gözle görülür ama çok siliktiMerhaba ilk yaptığınız sanırım kuruma çizgisi. Bekleyin biraz daha olmazsanız yapın
Eklentiler
Yani döngünüz kısaymış ama pazartesi ye kadar beklerseniz varsa kesin belli olur diye düşünüyorumne kadar beklemelıyım sizce
Dediğim gibi kuruma çizgisi olabilir hiç kaset testten anlamıyorum benm olayım erken gebelik testiböyle gözle görülür ama çok silikti
Teşekkür ederimYani döngünüz kısaymış ama pazartesi ye kadar beklerseniz varsa kesin belli olur diye düşünüyorum
AnladımDediğim gibi kuruma çizgisi olabilir hiç kaset testten anlamıyorum benm olayım erken gebelik testi
- 9 Ekim 2023
- 122
- 65
- 18
- 30
Testtte ilk 5 dk içerisinde ikinci çizgi çıkarsa hamilesinizidir.Ondan sonra çıkan kuruma çizgisidir.Bekleyin biraz daha .benim kasıklarımda çok farklı bi ağrı olmuştu hiç bilmediğim bi ağrıydı hamile olduğumu öyle anlamıştım inşallah siz de hamilesinizdirMerhaba son adet tarıhım 9 Kasım , 23-25 gün aralığın da adet oluyorum adetım 3 gün gecıktı , sürekli kasıklarım ağrıyor sabah test yaptım ılk ıdrarla negatıftı sonra uyudum kalktığımda silik çıktı ıkıncı cızgı , eczaneden erken gebelik aldım o da direk negatif çıktı , geç döllenme olabılır mı ? Sızce ne zaman test yapayım tekrardan ? Lütfen cevap verin
Ya teşekkür ederim inşTesttte ilk 5 dk içerisinde ikinci çizgi çıkarsa hamilesinizidir.Ondan sonra çıkan kuruma çizgisidir.Bekleyin biraz daha .benim kasıklarımda çok farklı bi ağrı olmuştu hiç bilmediğim bi ağrıydı hamile olduğumu öyle anlamıştım inşallah siz de hamilesinizdir
Bende ilk 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı ama kan testinde çıkmadı hala reglm gecikiyor bugün 13.günTesttte ilk 5 dk içerisinde ikinci çizgi çıkarsa hamilesinizidir.Ondan sonra çıkan kuruma çizgisidir.Bekleyin biraz daha .benim kasıklarımda çok farklı bi ağrı olmuştu hiç bilmediğim bi ağrıydı hamile olduğumu öyle anlamıştım inşallah siz de hamilesinizdir
- 11 Aralık 2024
- 31
- 25
- 3
- 30
Testte çıkıp kanda çıkmaması nasıl olabilir? Doktorunuz yorum yaptı mı ?Bende ilk 5 dk içinde silik çizgi çıkmıştı ama kan testinde çıkmadı hala reglm gecikiyor bugün 13.gün