D Daylongg Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2016 827 938 18 29 17 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #1 çok kısa kesıyorum regl 9 gün gecıkti. dün beta hcg 1.43 (negatif yani bugun 2.83 ( yine negatif. 9 gün gecıkme ıcın deger cok düşük acaba dış gebelık olabılır mı ?? ya da gec döllenme ? artış iyi ama hala negatif durumda. 17 haftalık ölü doğum gecmışim oldugu için cok tedırgın oldum. böyle bısey yasayan var mı ?
çok kısa kesıyorum regl 9 gün gecıkti. dün beta hcg 1.43 (negatif yani bugun 2.83 ( yine negatif. 9 gün gecıkme ıcın deger cok düşük acaba dış gebelık olabılır mı ?? ya da gec döllenme ? artış iyi ama hala negatif durumda. 17 haftalık ölü doğum gecmışim oldugu için cok tedırgın oldum. böyle bısey yasayan var mı ?
mercanhnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2017 273 81 98 10 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Daylongg #2 UnInvited__ .!.: çok kısa kesıyorum regl 9 gün gecıkti. dün beta hcg 1.43 (negatif yani bugun 2.83 ( yine negatif. 9 gün gecıkme ıcın deger cok düşük acaba dış gebelık olabılır mı ?? ya da gec döllenme ? artış iyi ama hala negatif durumda. 17 haftalık ölü doğum gecmışim oldugu için cok tedırgın oldum. böyle bısey yasayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Canım yeni gördüm sonuç ne oldu
UnInvited__ .!.: çok kısa kesıyorum regl 9 gün gecıkti. dün beta hcg 1.43 (negatif yani bugun 2.83 ( yine negatif. 9 gün gecıkme ıcın deger cok düşük acaba dış gebelık olabılır mı ?? ya da gec döllenme ? artış iyi ama hala negatif durumda. 17 haftalık ölü doğum gecmışim oldugu için cok tedırgın oldum. böyle bısey yasayan var mı ? Genişletmek için tıkla... Canım yeni gördüm sonuç ne oldu