Acil bakabilirmisinizz

meliyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
6
1
24
Arkadaşlar normalde reglim düzensiz geliyor son aylarda geçen ay 1 gün sonra geldi bu ay da regl olduktan 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti alt karın kasık ağrısı bel ağrısı duygu değişimleri baş ağrısı başladı gün geçtikçe arttı beyaz akıntı oluyor arada hala var dün akşama doğru erken gebelik testim negatif çıktı kanımda pozitif çıkarmı gebelik varmı sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirimm

Arkadaşlar normalde reglim düzensiz geliyor son aylarda geçen ay 1 gün sonra geldi bu ay da regl olduktan 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti alt karın kasık ağrısı bel ağrısı duygu değişimleri baş ağrısı başladı gün geçtikçe arttı beyaz akıntı oluyor arada hala var dün akşama doğru erken gebelik testim negatif çıktı kanımda pozitif çıkarmı gebelik varmı sizce? Yardımcı olursanız ço

Arkadaşlar normalde reglim düzensiz geliyor son aylarda geçen ay 1 gün sonra geldi bu ay da regl olduktan 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti alt karın kasık ağrısı bel ağrısı duygu değişimleri baş ağrısı başladı gün geçtikçe arttı beyaz akıntı oluyor arada hala var dün akşama doğru erken gebelik testim negatif çıktı kanımda pozitif çıkarmı gebelik varmı sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirimm
Reglin kaç gün gecikti

Reglim gecikmedi henüz 25 inde olucak geçen ay 1 gün gecikti 4-5 gün geldi ondan sonra 1 hafta sonra bunlar oldu yeşil damarlar da var baş dönmesi koku hassasiyeti de oluyor arada