Acil bakabilir misiniz ?

herseynasip0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
47
12
3
26
Selam kızlar ben bu aydan itibaren inositol kullanmak istiyorum. Hamile kalmaya etkisi oldugunu duydum. Hangisinin daha iyi etki ettiğini bilmiyorum sizce ınofolic mavi mi olan mı pembe toz olan mı daha iyi etki eder ?

Selam kızlar ben bu aydan itibaren inositol kullanmak istiyorum. Hamile kalmaya etkisi oldugunu duydum. Hangisinin daha iyi etki ettiğini bilmiyorum sizce ınofolic mavi mi olan mı pembe toz olan mı daha iyi etki eder ?
Bana doktor hangisini derse onu kullandım içeriği en zengin olanı seç bence gerçekten adetleri düzenlemeye falanda yardımcı

Bana doktor hangisini derse onu kullandım içeriği en zengin olanı seç bence gerçekten adetleri düzenlemeye falanda yardımcı
Adetlerim düzenli çok şükür. Yumurta kalitesi için kullanmak istiyorum. Dr bana inositol kullanabilirsin dedi ama hangisi diye birsey demedi bende unuttum sormadım. Eczacıya sormadan burdan kullanıp etkisini gören var mı diye sorayım dedim

Ben bu ay hem eşim hem de kendim için pharma supra life aldım. Bir arkadaşım 10 cm çikolata kistiyle bu takviyeyi kullandığı ay hamile kaldı. Benim de çikolata kistim var. İnşallah iyi gelir

Ben bir suya karıştırılan ocean mı be markası ondan kullandım birde ilaç şeklinde içerisinde d vitamini vardı ondan kullandım

Içeriği nedir tam olarak? Bende kist falan yok da kullansam sorun olur mu acaba
İçeriğinde vitamin folik asit vs gibi takviyeler de var internetten detaylı araştır canım istersen. Kistin olmasa bile yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için kullanabilirsin zaten kistle ilgisi yok ilacın. Erkek ve kadın olarak farklı içeriğe sahip olması beni de cezbetti. Eşim bu takviyeyi kullanırken sperm testi verdi ve değerleri çok çok iyi çıktı. Bende amh düşüklüğü de var o sebeple yumurtam gelişsin, kaliteli olsun diye kullanıyorum. Muhtemelen eşime bir sonraki ay almayız ama ben hamile kalmazsam kullanmaya devam ederim. Kutuda 30 günlük hap ve suya karıştırılan şaseler var. Hapı sabah kahvaltıdan sonra şaseyi de akşam yemeyinden sonra kullanıyoruz.

Tsmam canım eş için de varsa iyi ikimizde kullansak daha iyi verim alırız birde vitaminler oldugu için yan etkisi olmaz inşallah etki eder de bu aydan itibaren güzel haberler alırız

Tsmam canım eş için de varsa iyi ikimizde kullansak daha iyi verim alırız birde vitaminler oldugu için yan etkisi olmaz inşallah etki eder de bu aydan itibaren güzel haberler alırız
Ben doktoruma danıştım kuzum kullanabilirsiniz iyi bir takviye dedi istersen sen de sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…