- 19 Mart 2024
- 180
- 56
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVettt konuştuk inşallah öyledirBen de göremedim. Sabah ilk idrarla dene istersen tekrar. Seninle konuşmuştuk. İnşallah hamilesindir
GÖzle daha iyi gözüküyor bu teste hiç yalancı silik çizgi çıktığını okumadım ondan dolayı umutlandımBen bisey göremedim canım biraz daha bekle istersen hap falan kullanma
Sence bende varmı daha sonrasında da test yaptım idrarla ama beklemiş falan değil anlık gelen bol sıvı tüketilmiş falan çizgi çıktı ama daha da silik çıktı onları çekmedim bugün yumurtlamadan sonra 14.gundu olmadım adet yarın 15.gunGÖzle daha iyi gözüküyor bu teste hiç yalancı silik çizgi çıktığını okumadım ondan dolayı umutlandım
Sende gayet net var benceSence bende varmı daha sonrasında da test yaptım idrarla ama beklemiş falan değil anlık gelen bol sıvı tüketilmiş falan çizgi çıktı ama daha da silik çıktı onları çekmedim bugün yumurtlamadan sonra 14.gundu olmadım adet yarın 15.gun
Yalancı pozitif çıkma ihtinali olamaz dimi bugün bı test daha yapcamSende gayet net var bence
Sanmam valla gayet ben burdayım diyor keske benımde bu kadar bariz belli olsaSence bende varmı daha sonrasında da test yaptım idrarla ama beklemiş falan değil anlık gelen bol sıvı tüketilmiş falan çizgi çıktı ama daha da silik çıktı onları çekmedim bugün yumurtlamadan sonra 14.gundu olmadım adet yarın 15.gun
Bugün yaptığım testlerde çıkmadı ama aşırı silik çıktı kan vericem mldun dustuSanmam valla gayet ben burdayım diyor keske benımde bu kadar bariz belli olsa
Atsana bir foto birde sen hangi marka kullanıyorsunBugün yaptığım testlerde çıkmadı ama aşırı silik çıktı kan vericem mldun dustu
Belli marka yok eşimi gönderdim aldı gözükmüyor bile düşün kamerada ama çok az idrar ile yaptım kan verdim öğlen cikcak bakalımAtsana bir foto birde sen hangi marka kullanıyorsun
Hadi inşallah cıkar bana da haber ver mutlakaBelli marka yok eşimi gönderdim aldı gözükmüyor bile düşün kamerada ama çok az idrar ile yaptım kan verdim öğlen cikcak bakalım
Tamam inşallahHadi inşallah cıkar bana da haber ver mutlaka
UnutmadaT
Tamam inşallah
Unutmam unutmam unutursam da 3 gibi etiketle beniUnutmada
Tamam etiketlerimUnutmam unutmam unutursam da 3 gibi etiketle beni