Kızlar selam, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 21 Ağustos da regl oldum şuan karın ağrım ve göğüs hassasiyetim var şuan yumurtlamam olmuş oluyor mu ? eğer yumurtladıysam ilişki ne zaman olmalı ? (Dün gece oldu) yada ovulasyon zamanında böyle göğüs hassasiyeti karın ağrısı yaşayıp da onay hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? İlk defa ovulasyon dönemin de belirti yaşadım
Canım ovülasyon testiyle takip etmen daha kolay olur yumurtlama olduğu günden itibaren 3 gün ilişki şekilde yapmak gerekiyor ondan sonrası sana kalmışKızlar selam, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve 21 Ağustos da regl oldum şuan karın ağrım ve göğüs hassasiyetim var şuan yumurtlamam olmuş oluyor mu ? eğer yumurtladıysam ilişki ne zaman olmalı ? (Dün gece oldu) yada ovulasyon zamanında böyle göğüs hassasiyeti karın ağrısı yaşayıp da onay hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? İlk defa ovulasyon dönemin de belirti yaşadım
Geçen aya hafif benzer belirtiler yaşıyorum tehlike 3 gün kaldı beklemedeyim inşallah bendesağlıklı bir bebeğe hamile kalmışmdırMerhaba, ne yaptınız bilmiyorum ama kimsayal gebelik geçirdikten sonra yumurtlama oluyor. Hatta benim arkadaşım kimyasa la gebelik geçirip ertesi ay sağlıklı bir şekilde hamile kaldı hatta doğurdu :)
İnşallah ♥Geçen aya hafif benzer belirtiler yaşıyorum tehlike 3 gün kaldı beklemedeyim inşallah bendesağlıklı bir bebeğe hamile kalmışmdır️
Genel olarak düzenli bir şekilde ilişki oldu ama ben yumurtlama dönemimden itibaren belirti yaşıyorum henüz testlerde pozitif görmedim reglimi bekliyorum bakalım neler olacakCanım ovülasyon testiyle takip etmen daha kolay olur yumurtlama olduğu günden itibaren 3 gün ilişki şekilde yapmak gerekiyor ondan sonrası sana kalmış
Bende yumurtlamadan beri belirti yaşıyorum ama daha var günüme test yapsam da çıkmaz diye yapmıyorum hayırlısı bakalımGenel olarak düzenli bir şekilde ilişki oldu ama ben yumurtlama dönemimden itibaren belirti yaşıyorum henüz testlerde pozitif görmedim reglimi bekliyorum bakalım neler olacak
Ne gibi belirtileriniz var? Ne kadar kaldı regl gününüze?Genel olarak düzenli bir şekilde ilişki oldu ama ben yumurtlama dönemimden itibaren belirti yaşıyorum henüz testlerde pozitif görmedim reglimi bekliyorum bakalım neler olacak
Göğüslerde şişlik ağrı, kabızlık, sarı-beyaz akıntı,bel-karın ağrısı şimdi son olarakta ağırımda yaraNe gibi belirtileriniz var? Ne kadar kaldı regl gününüze?
Benim de ara ara kasıklarımda ağrı, göğüslerimde de ağrı var. Ne kadar kaldı regl gününe?Göğüslerde şişlik ağrı, kabızlık, sarı-beyaz akıntı,bel-karın ağrısı şimdi son olarakta ağırımda yara
Son 3 günBenim de ara ara kasıklarımda ağrı, göğüslerimde de ağrı var. Ne kadar kaldı regl gününe?
5 günSon 3 günsenim kaç gün var
Ya ben test yaptım ilk başlarda silik çizgi çıkıyordu sonra geçti kan verdim reglime 1 hafta kala negatif çıktı o yüzden bekleyeyim diyorum5 güntest yapacak mısın bekleyecek misin?
ben de cuma kan vereceğim bi aksilik olmazsa. Dün gece göğüslerim çok ağrıyordu şimdi geçti. Kendimi dinlemek istemiyorum ama napiim yaYa ben test yaptım ilk başlarda silik çizgi çıkıyordu sonra geçti kan verdim reglime 1 hafta kala negatif çıktı o yüzden bekleyeyim diyorum
Erkenden test yapınca sonrada negatif sonuç alınca insan daha çok üzülüyorben de cuma kan vereceğim bi aksilik olmazsa. Dün gece göğüslerim çok ağrıyordu şimdi geçti. Kendimi dinlemek istemiyorum ama napiim ya