• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Acil bakabilir misiniz?????çok önemli.İğneli yaptırdım.Şimdi napmam lazım?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Bugün ikinci başlığım kusura bakmayın ama diğerinin başlığı pek şuan da söyleyeceklerimle alakalı değil... İğneli epilasyon yaptırdım biraz önce.Şuan da kızarıklarım normal.Yani çok kızarmadım gibi gibi.Ne krem sürmeliyim?Biraz önce eczaneden çıktım.Bana dedi ki,bebek pudrası sür.Yaptırdığım yerde,cildime solüsyon gibi bir şey sürdüler yaptırmadan önce,sonra da güneş kremi sürdü.Hamilton. Bepantene için de çok sürersen tüylendirir dedi. Akşam sür öyle yat dedi.medacassol aldım ben biraz önce.onu sürsem şimdi olur mu? Ya da bebe pudrası mı sürmeliyim??Lütfen birileri yazabilir miii???eyvahedigeldismile

Kimse bakmıyor mu ya?=( Hep böyle oluyor benim konularımda:/ şuan 5 ten bu yana 3 saat geçti.eve 18.20 gibi gelmiştim.19 da kızarıklarım çok azdı.Şimdi ise hiç yok:S:S normal mi yani bu kdr çabuk geçmesi???Sadece dokununca şişlikler var.Beze gibi.tane tane.

Kimse bakmıyor mu ya?=( Hep böyle oluyor benim konularımda:/ şuan 5 ten bu yana 3 saat geçti.eve 18.20 gibi gelmiştim.19 da kızarıklarım çok azdı.Şimdi ise hiç yok:S:S normal mi yani bu kdr çabuk geçmesi???Sadece dokununca şişlikler var.Beze gibi.tane tane.

Yazdıklarınız bana normal geldi. Bepanten 2-3 gün sürün sonra da madecassol 1hafta filan. Pudra konusunda her uzman farklı bir şey söylüyor o açıdan bilmiyorum. 2 uzmanın başlığı var forumda oralara sorun.

Bepanten sürülücek bi durum bile yokki:/ bana açıkçası bişey sürme dedi.Bepanten akşam yatarken sür dedi. O kadar.

Back