• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil avukatlar bakabilir mi?

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Geçenlerde konu acmistim 1yil 10 ay hapis cezasi verildi basit yaralma -silahla tehdit diye istinafa dilekçede bulundum.öğrenmek istedigim su cezam dahada artabilirmi beklemek mantiklimi nezaman karar çıkacağını soylemiyolar hemen olabilir 1 senede sürebilir diyolar ve bn çalışıyorum 5 yaşında bi cocugum var denetimli serbestlikten faydanlanmak istiyorum.bu dilekçenin sonucunu beklemeden teslim olsam nekadar süre içerde kalırım suan için beklemelimiym yada uzun sürerse cocugumun yaşından dolayı korkuyorum faydalanamazsam diye

Konu hakkinda bilgim yok Allah yardimciniz olsun demeye geldim.Eger boyle bir se olursa cocugunuz yaninizdami olucak

Erkek misiniz?

Hukuk forumları var, onlardan daha hızlı cevap alırsınız sanıyorum.

Avukat değilim sadece bildiğim kadarını söyliyeyim ;tahminen 2,5 ay kadar yatarınız olur bunun ilk bir ayını kapalıda kalanını da açıkta tamamlayıp denetimli serbestlik ten faydalanabilirsiniz daha önce Hagb den faydalanmış iseniz şartlar değişir

Avukat değilim sadece bildiğim kadarını söyliyeyim ;tahminen 2,5 ay kadar yatarınız olur bunun ilk bir ayını kapalıda kalanını da açıkta tamamlayıp denetimli serbestlik ten faydalanabilirsiniz daha önce Hagb den faydalanmış iseniz şartlar değişir

Direkt açık ceza evi bulunan bir şehirde teslim olsam girdi cikti yapiyolarmus kimisi öyle diyo kimisi bikac ay yatip s.denetimlikten faydalanirsin diyolar ama beklemek mi daha doğru istinafin sonucunu yada direkt sonucu beklemeden teslim olmakmi korkuyorum cezamı arttirirlar diye

Gerçekten böyle ise, medyayı bile kullansın arkdaş. Ne bileyim Müge Anlı'ya falan başvursun arkadaş. Oldu, benim 5 kat gücümde bir adam beni paralayacak, imkanım varsa bile karşılık vermiyeceğim.

Ben de ayni fikirdeyim.

Konu sahibesi medyaya yazsin, kadinlarin ve kadin derneklerinin destegini arkasina alsin.

aleyhe bozma yasağı vardır hukukta, daha fazla ceza almazsınız
yatış için de kararın kesinleşmesi gerekli, teslim olmanıza gerek yok, dosyanın istinaftan dönüp kesinleşmesini bekleyeceksiniz
hapis cezası hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına dönüştürülmedi mi?
son hali mi 1 yıl 10 ay? o maddeden sonra hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yazıyor mu?

Daha önceden hgbniz mi var iki yila kadar olan suçlarda hapis cezası yok diye biliyorum. Çalışan kadinsiniz böyle bir konuda nasil avukat tutmuyorsunuz anlamadım.

Direkt açık ceza evi bulunan bir şehirde teslim olsam girdi cikti yapiyolarmus kimisi öyle diyo kimisi bikac ay yatip s.denetimlikten faydalanirsin diyolar ama beklemek mi daha doğru istinafin sonucunu yada direkt sonucu beklemeden teslim olmakmi korkuyorum cezamı arttirirlar diye
Herkes birşey söyleyecek en sağlıklısı iyi bir ceza avukatı bulup fikir almak bu arada eşinizle anlaşabilirseniz şikayetini geri alırsa para cezasıyla yada daha az bir cezayla kurtulabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü kamu davası olarak görülecektir, ceza artmaz hukuk ta öyle birşey yok o kısımda yanlış bilgilendirmişler sizi.

Back
X