Yaa ne güzel çok sevindimBenzer bir durumda oldum ve firma beni icraya vermiş. İcra ödeme emrine süresinde itiraz ettim ve itirazım kabul edildi. Herhangi bir şey ödemedim ve dosya kapandı.
Evet sözleşme yapıldıktan 1 2 gün sonra whatsaptan mesaj attım iptal edilmesi için yani 1 hafta içerisinde onlara dönüş yaptım ama yinede çok çok önemli bi gerekçe olması lazımmış yani kabul etmedilerSözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren iptal için 1 haftanız var. İptal etmek isterseniz bu süre içinde, herhangi bir ücret ödememişseniz, iptali yapmak zorundalar. Ancak, telefonla arayarak iptal edemezsiniz. Yazılı bir şekilde iletmeniz gerekmektedir. Mail atabilirsiniz mesela uygun bir dil ile. Maili de silmeyin bu arada, kalsın bir köşede, hatta attığınız maili çıktı da alabilirsiniz. Tüm bunlara rağmen olumsuz bir yanıt almaya devam ederseniz, tüketici hakem heyetine yazılı belgenizle beraber sözleşme iptali için gidebilirsiniz.
Sağolun umarım bende ödemek zorunda kalmam yaArkadaşım da benzer durumdan icraya verilmişti, önce tüm parayi ödedi sonra karşı dava açtı, karşı dava hâlâ sürüyor.
Geçmiş olsun
Sanırım bu gidişle bende onu yapıcam artıkSiz de savcılığa gidip şikayet edeceğinizi söyleyin ve şikayet edin bakalım .
O zaman ne yapacaklar?
Taksitli satış mıydı?Evet sözleşme yapıldıktan 1 2 gün sonra whatsaptan mesaj attım iptal edilmesi için yani 1 hafta içerisinde onlara dönüş yaptım ama yinede çok çok önemli bi gerekçe olması lazımmış yani kabul etmediler
Taksitli satış mıydı?
Hayır işlemi yaptırmaya gittiktiğimde tamamını ödememi istedilerTaksitli satış mıydı?
Taksitli satış mıydı?
Tüketici hakem heyetine başvur, Hakem Heyeti firmadan savunma talep ettiğinde sorunun kökten çözülür.Merhaba kızlar
Bundan 2 ay önce falan çarşıda gezerken bi güzellik merkezinin önünden geçiyorum önünde gençler vardı beni yalvar yakar zorla abla bi yukarı çık konuş her giden insan için para alıyoruz diye beni zorla gönderdiler içeriye.
İçeri girince de sardılar etrafımı bişeyler satmaya çalıştılar neyse o kadar konuştularki bende tutuldum kaldım resmen aralarından bi şey seçeyim çıkıp gideyim gelmem olur biter diye düşümdüm ama sözleşme işinde gaflete düştüm ve imzaladım malesef
Geldikten hemen sonra mesaj attım gelemiycem falan diye bahaneler üreterek sözleşmede 1 hafta içerisinde geçerli sebepler olursa iptal edilebilir yazıyodu ama benim sebeplerim onlar için geçerli değilmiş kabul etmediler avukata verip icralık olmakla tehdit ediliyorum ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ne yapacağım bilemedim nolur bana akıl verin böyle bişey yapabilirlermi
Merkezden hiç bi uygulama yapılmadı bende para vermedim yani yapılmayan işlemin parasını istiyolar
Nasıl bi yol izlemeliyim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?