• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL Avrupa yakasında, riskli gebelikler uzm.kadın dogum doktoru (parası önemli değl)

alina80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
2
0
36
İstanbul
hamileliğimin 21. haftasındayım. Gittiğim hastanenin doktoru bebegime dowb sendromu teshisi koydu. Amniyo sıvısı alıcak çok üzgünüm. Baska bir doktora daha göstermek istiyorum bildiğiniz veya deneyimlediğiniz bir "riskli gebelikler uzmanı" doktor var mı? ACİLLLLLLLLLLLLLLLLL :.(

hamileliğimin 21. haftasındayım. Gittiğim hastanenin doktoru bebegime dowb sendromu teshisi koydu. Amniyo sıvısı alıcak çok üzgünüm. Baska bir doktora daha göstermek istiyorum bildiğiniz veya deneyimlediğiniz bir "riskli gebelikler uzmanı" doktor var mı? ACİLLLLLLLLLLLLLLLLL :.(

Canim! Doç.Dr.Cem Batukan i TEK GECERIM..... Acibadem Maslak ta perinatoloji uzm. Ben 26 /09/2011 de dogum yaptim. Gebeligimin basindan itibaren takip eden Doç.Dr.Cem Batukan idi. O nu da referansla buldum. Bence cok gerekli degilse amniyo sivisi almani onermeyecektir. Ben de yasadim. Dr. Dedigin deneyimleriyle risk alabilmeli (bence gerek yok diyebilmeli). Bana dedi ! Ve mutlu son! :) Güven bana o Acibadem (5 yildizli) Hastanesinin 6. YILDIZI ! Bu kadar...... Sewgilerimle, Aysun Yorulmaz

Prof. Dr. Atıl Yüksel için hocaların hocası denir. Muhakkak araştırmanı öneririm kendisini.
Umarım sonuçlar iyi çıkar ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

kesinlikle tavsiye ederim, bebeğin anne karnında gelişimi üzerine uzmanlık yapmış bir doktordur.

Atıl Yüksel çok başarılıdır.
Arkadaş "Dr. Dedigin deneyimleriyle risk alabilmeli (bence gerek yok diyebilmeli) demiş, saygı duyuyorum ama doktorlar tecrülerine göre de olsa risk almamalı. Bu konu risk kaldırmaz. Ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı.Herkes şanslı olmayabilir.

canım umarım yanlış teşhistir.bakırköy acıbademde Rıza madazlı var.konusunda çok iyidir.tavsiye ederim.

canım umarım yanlış teşhistir.bakırköy acıbademde Rıza madazlı var.konusunda çok iyidir.tavsiye ederim.
kesinlikle bende katılıyorum bu hoca 1 numara:)))bende ona gittim daha öncesinde banada aynısını söyledi ama rıza hoca öyle bişi olmadığını söyledi amniyosentez kesinlikle yaptırmadım şu an 25.haftamdayım :))))

Back