• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ateş

Zeynep123_

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
24
11
38
53
Kızım 2 yaşına girecek 2 hafta önce ateşli havale geçirdi ama iyileşti çok şükür şimdi 4 5 gündür 37.3 civarında ateşi var bazen 36ya düşüyor bazrn yükseliyor ama bi kaç gündür böyle neden olabilir acaba başka rahatsızlığı da yok

Diş çıkarıyor mu? Bir de acaba çok mu kalın giydiriyorsunuz? Başka rahatsızlığı yoksa neden ateşine bakıyorsunuz? Sanırım bir kere havale geçirince korktunuz ondan. Ama sakın olun. Bence kalın giydiriyorsunuz ondan olabilir.

Diş çıkarıyor mu? Bir de acaba çok mu kalın giydiriyorsunuz? Başka rahatsızlığı yoksa neden ateşine bakıyorsunuz? Sanırım bir kere havale geçirince korktunuz ondan. Ama sakın olun. Bence kalın giydiriyorsunuz ondan olabilir.
Evet daha azı dişleri çıkmadı tam o yüzden olabilir mi çünkü sadece ateşi var ve 37.5 üstüne çıkmıyor havale geçirdiği için dikkat ediyorum korkuyorum kaç gündür bi iniyor bi çıkıyor

Vücudunda ateş yok bi de genelde baş çevresinde

Evet daha azı dişleri çıkmadı tam o yüzden olabilir mi çünkü sadece ateşi var ve 37.5 üstüne çıkmıyor havale geçirdiği için dikkat ediyorum korkuyorum kaç gündür bi iniyor bi çıkıyor
Diş ateşi çok çıkmaz dişten olabilir. Sıkıntısı yoksa bence endişelenmeyin.

Back