Acil Aşk Aranıyor show tv

nisan tatlı ve başarılı bi oyuncu ama dediginiz gibi sakarlıkları abartı bıraz:)
izlediğim tek türk dizisi. sezon finaline girince boşluga dustum

o boslugu giderecek cok güzel dizi tavsiye ediyorum ,kiralik ask
nisa gibi cok tatli sakar bi kizda orda var :KK48:

o boslugu giderecek cok güzel dizi tavsiye ediyorum ,kiralik ask
nisa gibi cok tatli sakar bi kizda orda var :KK48:
hadi ya onu çok önerdiler dizinin müziği çok hoşuma gitti dinleyip duruyorum ama izlemedim hiç. kaç bölümü var? bi ara bakayım bari :p

dikkatimi bişiy çekti sizde farkettiniz mi dizideki çatlak yıldız küçük gelindeki mercan değilmi

sanki daha önce izlediğim dizi değil hiç sevemedim. ayla ve berzan hiç olmamış gibi adları bile geçmiyo hemen yenilerine alıştırmya çalışıyolar. nisan zeynep için en yakın arkadaşım diyo hani aylaydı senin arkadaşın. sinan en azından ablam gitti annem geliyo gibi bişeyler dese. hiç olmamış gibi davranıyolar :KK12:

sanki daha önce izlediğim dizi değil hiç sevemedim. ayla ve berzan hiç olmamış gibi adları bile geçmiyo hemen yenilerine alıştırmya çalışıyolar. nisan zeynep için en yakın arkadaşım diyo hani aylaydı senin arkadaşın. sinan en azından ablam gitti annem geliyo gibi bişeyler dese. hiç olmamış gibi davranıyolar :KK12:
izlemedim ama haklısın anlattıklarınla

Haklısın İpek ve Ali de çok az oynadılar onları da çıkarmışlar. Muhakkak problem yaşamışlardır yoksa diziden durduk yere bu kadar adamı çıkarmazlardı heralde.

gününüde değiştirmişler :KK12: kocamın ailesi varken bu izenmezki:63:

X