- 13 Eylül 2024
- 19
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi meyra topcu
Merhaba, aşılamada bende bel agrisi olmadi sadece kasiklarda baski oldu, umarim geçer endişelenecek birsey yok gibi. Bu arada ben acil yazmanizdan rahatsiz olmadim, belliki doktora ulasamadiniz bu sebeple burdan acil bir cevaba ihtiyac duydunuz, zaten sitenin amaçlarından biri bu, bilgi paylasimi, acil veya değil kişiye gore değişir. Gecmis olsunMerhaba daha daha önce dış gebelik geçirmiş , bi birey olarak korkumun nedeni telaşım biz insanlara göre normaldir. Bi
Süreçteyiz bi paniğimiz bi korkumuz var. Pazar pazar doktora zaten ulaşabilsem zaten burda senin tepki çekmek istemem. Az üslup az anlayış lütfenyorumun için teşekkürler
Özveriniz için çok teşekkür ederim doktoruma ulaştım, iğnelerden kaynaklık olduğunu adet döngüsü içinde bunu. Devam edeceğimi belirttiMerhaba, aşılamada bende bel agrisi olmadi sadece kasiklarda baski oldu, umarim geçer endişelenecek birsey yok gibi. Bu arada ben acil yazmanizdan rahatsiz olmadim, belliki doktora ulasamadiniz bu sebeple burdan acil bir cevaba ihtiyac duydunuz, zaten sitenin amaçlarından biri bu, bilgi paylasimi, acil veya değil kişiye gore değişir. Gecmis olsun
Bu arada siz kaçıncı gündesiniz acaba , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmadan bekleyen herkese annelik duygusunu nasip etsinMerhaba, aşılamada bende bel agrisi olmadi sadece kasiklarda baski oldu, umarim geçer endişelenecek birsey yok gibi. Bu arada ben acil yazmanizdan rahatsiz olmadim, belliki doktora ulasamadiniz bu sebeple burdan acil bir cevaba ihtiyac duydunuz, zaten sitenin amaçlarından biri bu, bilgi paylasimi, acil veya değil kişiye gore değişir. Gecmis olsun
Aminn insallahBu arada siz kaçıncı gündesiniz acaba , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmadan bekleyen herkese annelik duygusunu nasip etsin
Tamam olumlu veya olumsuz mutlaka haberleşelimBenim de ilk aşılamam
27 Eylül test günüm . Beni haberdar et olur mu :) kalbim seninle
Olumsuz olmak hiç istemem ama adetime 7 gün kaldı doktor ise 27.09 da kan vermemi istemiştiTamam olumlu veya olumsuz mutlaka haberleşelim
Umarim regl ile ilgisi yoktur… Bu arada bendede dun geceden beri regl agrilari var gibi, yarin sabah test vericem ama her an regl olabilirim hissi varOlumsuz olmak hiç istemem ama adetime 7 gün kaldı doktor ise 27.09 da kan vermemi istemişti
Ve ben yıllardır bildiğim ezberlediğim adet sancılarımı yaşamaya başladım Allah yüzümüze baksın inşllah
Senin için de şafak 1
Bende öyleyim inşallah yanılırıyoruzdurUmarim regl ile ilgisi yoktur… Bu arada bendede dun geceden beri regl agrilari var gibi, yarin sabah test vericem ama her an regl olabilirim hissi var
Ne durumdasın ?Umarim regl ile ilgisi yoktur… Bu arada bendede dun geceden beri regl agrilari var gibi, yarin sabah test vericem ama her an regl olabilirim hissi var
Aminn insallahHakkın da hakkımızda hayırlısı olsun benim de regl sancılarım başladı