• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil arkadaşlar

erayim

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
74
-33
288
Almanya
Fluanxol kullanan oldumu aranızda dün doktorum yazdı ama psikoz ve şizofreni ilacıymış ve yan etkileri çok kötü kullanmak istemiyorum

Fluanxol kullanan oldumu aranızda dün doktorum yazdı ama psikoz ve şizofreni ilacıymış ve yan etkileri çok kötü kullanmak istemiyorum
Bazı ilaçları farklı rahatsızlıklar için de yazabililiyorlar. İçin rahat etmediyse başka bir doktora daha görün. Geçmiş olsun.

Bazı ilaçları farklı rahatsızlıklar için de yazabililiyorlar. İçin rahat etmediyse başka bir doktora daha görün. Geçmiş olsun.
Anladım ama psikoz ve şizofreni içinmiş araştırdım internetten antipsikotik grubu ilaçmış ve vücutta depolanıyormuş yan etkilerini görünce şoka girdim içmedim

Anladım ama psikoz ve şizofreni içinmiş araştırdım internetten antipsikotik grubu ilaçmış ve vücutta depolanıyormuş yan etkilerini görünce şoka girdim içmedim
Yan etki herkeste görülmez bence başka bir doktora görünüm ve için derim bazı problemler malesef ilaçsız tedavi olunmuyor size iyi gelir en azından bir gün alıp bir gün fire vererek vücudunuzu alıştırabilirsiniz çünkü psikoloji iyi olmadığında malesef vücut çöküyor çok geçmiş olsun 💐

Back
X