Acil arıyorumm siyah askılı mini elbise ve m beden elbise!!!a/bulunmuştur.

Stay_Strong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
134
11
Siyah kolsuz dizde elbisemin içine giyinmek için mini askılı dar siyah elbise ariyorum yani hem astar hem korse elbise gibi mini bişey olsun istiyorum. Bunlari 2-3 gunde bulmaliyim:)

Bir de 38 ve 42 bedenlerde şık modern elbise, skiny tarzi pantolon 30 ve 32 boy olcusunde... stiletto siyah 39 ve 38, 37, 5 no markali topuklu ayakkabi, 38 m beden bluz, kazak ve kot ceket... Tabii uygun fiyatlarda, bekliyorum:)

Kiz 5 yaş üstü cocuk kiyafetine ihtiyaci olan arkadaslarla takasta yapabilirim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim siyah dantelli elbise ve beyaz gömlek hoş ama biraz daha bakayim. Kolsuz elbise altına astar gibi giymek icin dar jipon korse tarzi mini elbiseniz varsa super olur.

sayfada vivit marka krem var ama askıları çıkabiliyor bir de resimdeki var o üst dantel kısmını kesebilirsiniz straplez mini elbise olarak altınıza giyebilirsiniz dar olur zaten
IMG_1019.jpg

linda20 linda20 ilgilendiginiz tesekkurler ama bedenler bazisinda belli degil pantolonlar sanirim 40 bdn ve boylari kisa.. 42 bdn 1.60 ve 38 bdn 1.70 uzeri icin dusunuyorum o yuzden boy 30 ve 32 demistim tekrar sagolun, hayırlı satışlar.

gamzenn gamzenn , adba adba ilginiz icin Teşekkürler, hayırlı satışlar.

Arkadaslar konu başlığında belirttigim gibi acil olarak s beden mini astar, korse, jüpon veya kombinezon gibi giyilebilecek askili dar elbise ve şık modern 42 bdn elbise arıyorum. Bunlar dışındakiler için ürünlerinize ait linkinizi paylasmaniz yeterli... Vakit ayırıp ekledikleriniz icin cok Teşekkürler.

Son düzenleme:
gamzenn gamzenn , adba adba ilginiz icin Teşekkürler, hayırlı satışlar.

Arkadaslar konu başlığında belirttigim gibi acil olarak s beden mini astar, korse, jüpon veya kombinezon gibi giyilebilecek askili dar elbise ve şık modern 42 bdn elbise arıyorum. Bunlar dışındakiler için ürünlerinize ait linkinizi paylasmaniz yeterli... Vakit ayırıp ekledikleriniz icin cok Teşekkürler.

canım bende biri desenli ve sıfır, diğer ikisi siyah, birer kez giyilmiş, atalar marka elbise var

bir de ayakkabı da arıyorsun sanırım, elle 38 no, süet, gizli platform, 1 kez giyilmiş, siyah ayakkabım var ve çok şık, doğumdan sonra ayağıma olmadığı için giyemiyorum maalesef :KK43:(

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeniler-eklendi-toplu-alimda-indirim.727795/
ayakkabının linki bu
elbiseleri görmek istersen akşama foto koymaya çalışırım

Aradığımı buradan bulamayinca , begendigim elbise de (koton) magazadakinden daha pahali olunca tabi ki magazalardan almayi tercih ettim tesekkürler, konuyu kapatabilir miyiz admin? Nevreste Nevreste

Iyi geceler.

X