Bebek İkinci El Acil Arıyorum Chicco next2me beşik almak istiyorum.ulaşırsanız sevinrim

Benim bebek arabasi 500 gl lik ürün değil 200 ye vereyim..siz kendikinizi o fiyata satarsiniz.

Bn arkadaşs a benim beşiği satmiyorum iki tane besik varmış zaten.satsam en başında derdim.düşünür mudunuzdiye.....
Yok bi de deseydin... Mimlendin artık bu bölümde...Sen insanları aptal mı sanıyorsun ya? Açık açık satıcı bana şunu söyledi de ben sunu aldimda falan diyorsun. Eee sana onu mu sordu hanım efendi. Yok telsiz al yok bilmem ne... Resmen pazarlama taktiği yapıyorsun. Kaç kişiyle tartıştın burada. Bi de al deseydin. Insanlar bıktı senden. Neyse hanım efendinin konusunu başka yere çekmek istemiyorum. Sohbet topiği değil bu.Konu sahibi arkadaş, özür diliyorum senden de insallah bulursun en kısa sürede.

Benim bebek arabasi 500 gl lik ürün değil 200 ye vereyim..siz kendikinizi o fiyata satarsiniz.
Sen ne kadar ezik bir insansın böyle ya. 500lük olması onemli degil. O fiyatlar yeni yükseldi sen insanlari kendin gibi cahil mi zannediyorsun? Benimki su kadarlik sununki su kadarlık. Iyyy sonradan görme insanlar gibisin ya. Insani gunaha sokuyorsun bir de. Ben dağın başında yaşıyorum. Bebek arabası da almadım. Ben prensip olarak bir seyi aldigimin yarısından fazlasina satmam. Isterse o donemde 2 bin lira olsun. Sifiri surada su kadar diye kendimi düşürmem, yalan söylemem. Bir de insanlara pislik atmam. Alttan alttan insanları kücümsemeler falan.Cok komiksin. Sana yazilacak cok sey var ama daha fazla muhatap olmak ve hanim efendiyi rahatsız etmek istemiyorum. Dahası Allahtan korkarim... Sabah sabah insani günaha sokuyorsun. Git eşyalarını sat.

Kızlar eşim özellikle bu beşik modelini çok beğendiğinden onu arıyorum.Bulan bilen varsa yardımcı olsun lütfen. kişisel tartışmalar yaşanmazsa sevinirim.iyi günler.

Kızlar eşim özellikle bu beşik modelini çok beğendiğinden onu arıyorum.Bulan bilen varsa yardımcı olsun lütfen. kişisel tartışmalar yaşanmazsa sevinirim.iyi günler.
Özür dilerim canım. Kusuruma bakma. Kişisel bisey yok. Sadece seni yönlendirmeye ya da kandirmaya çalışması sinirlerimi bozdu. Sayfani daha fazla işgal etmeyeceğim. Insallah bulursun. Sahibinden de vardı bi ara ama fiyat yüksek geldi bana. Oraya da bir bak istersen.

Next2 me yi ben de çok beğeniyordum. Özellikle anne yanı yatağa birleştiği için, toplanıp kaldırılabildiği için ve de çok büyük değil. 2. El bulamadım bulduğum da yine pahalıydı. Ben Hauck marka park yatak aldım. Küçük. Onun da yan duvarı iniyor. Gece emzirirken büyük rahatlık. Ama sallanmıyor tabi:) o da olaydı süper olurdu:) bu yönüyle Next to me önerrm ben. İlk Zaman için küçük model iyi oluyo, bebiş zaten küçücük:)

Canım bende bebecruzda gormustum 550 ye ama Z Zeynokkrt dedıgı daha uygun ıkısınıde bakarsın gule gule saglıkla buyut bebegını ınsallah

Ooo çok iyi vallaha. Ben hep yeni eklenenlere bakiyorum. Görmemiştim. Arkadas insallah siteye girer de görür bir an önce
Yeni eklemisler. Harika fiyat yaaa. Demek ki önceden aldilar beşiği. Bu fiyata verdiklerine göre... 2 kisi sepetine eklemiş şimdiden.

hauck marka yataktan memnunmusunuz bende ariyorum ama bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…