• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil Arıyorum Chicco next2me beşik almak istiyorum.ulaşırsanız sevinrim

Bence hiç düşünme almayi chicco mağazasından oglana bişiler alırken mağaza müdürü ile.konuşuyorduk. yeni çıkacaktı o ürün. Yurt dışında fuarda sergileniyor du o zaman. Çok gereksiz bi ürün pek satmaz demişti. Bende daha sonra tahteravalli ahsap besik aldim..Park Yatak falan bakistersen,

Yani bilemiyorum tam ama kullananların yorumlarından biraz iyi bi beşik gibi geldi. Bide benim yatak odam çok dar sadece odam sığsın en önemlisi o

Park yatağı var hatta karyolası bile var sadece kendi odamda bebeğimi yatıracağım bi beşiğe ihtiyacım var

6 aydan sonra yatiramazsinn yan kenarları çok yok.dönmeye kalkarsa düşer bebeğin...biz tahteravalli beşiği 10 ay kadar kullandık.şimdi kendi odasında uyuyorum

Tiny low satıyorlar ondan bak istersen..o dağa uygundur..gerçi next më 2.el ne kadar bilmiyorum.

Urun cok guzel 6 aydan sonra dusecegını sanmam cunku yenı donmeye baslıyor seyehat ıcın ıdeal katlama cantası var koyar goturursun 2, elde bulursan maddı durumunda ıyı ıse dokunmaz heves etmıssın al bence

Heves edilen herseyi almaya kalkınca evde bi süre sonra fazlalıktan öteye gitmiyor.

Urun cok guzel 6 aydan sonra dusecegını sanmam cunku yenı donmeye baslıyor seyehat ıcın ıdeal katlama cantası var koyar goturursun 2, elde bulursan maddı durumunda ıyı ıse dokunmaz heves etmıssın al bence

Fiyatı düşmez malesef canım. Ben hamileyken Ocak ayında baktim herşey uygundu chicconun. Mayista ek vergi getirdiler. Iki katina cikti fiyati. Ben de ne görsem heves edip aliyorum. Iki tane besigi var gözüm hala başkalarında. Iyi düşün. Sonradan almadım diye üzülürsün

Canim n11de cok uygundu bir de oraya baksan. 540 liraydi yanilmiyorsam. Sen e bebek fiyatlarına bakma. Onlar abartiyor.

Heves edilen herseyi almaya kalkınca evde bi süre sonra fazlalıktan öteye gitmiyor.

Nıye bu kadar muhalefet oldunuz anlamadım arkadas alıyım mı yada ne onerırsınız dememıs ev onun,yer onun,butce onun,daha sayım mı dıledıgını almakta ozgur emınım herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusunup karar vermıstır yok besık al yok telsız al yok park yatak al sız kendı butcenızı dusunun bence

Nıye bu kadar muhalefet oldunuz anlamadım arkadas alıyım mı yada ne onerırsınız dememıs ev onun,yer onun,butce onun,daha sayım mı dıledıgını almakta ozgur emınım herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusunup karar vermıstır yok besık al yok telsız al yok park yatak al sız kendı butcenızı dusunun bence
O tahterevalli beşik satıyor tatlım :KK48: Bu bölümde herkesin dikkatini çekiyor valla yazmamak icin zor tutuyorum kendimi. Her konuda karşımda. Şaka gibi...

O tahterevalli beşik satıyor tatlım :KK48: Bu bölümde herkesin dikkatini çekiyor valla yazmamak icin zor tutuyorum kendimi. Her konuda karşımda. Şaka gibi...

Valla hıcte tutamam kendımı ortada kocaman bır haksızlık var yazık belkı ılk bebegı en ıyısı olsun ıstıyor hepımızın basından gecmedı mı yanı maddı gucumuz varsa ıstedıgımızı alırız kımseye laf soylemekte akıl vermekte dusmez bız ıstemedıgımız surece

Valla hıcte tutamam kendımı ortada kocaman bır haksızlık var yazık belkı ılk bebegı en ıyısı olsun ıstıyor hepımızın basından gecmedı mı yanı maddı gucumuz varsa ıstedıgımızı alırız kımseye laf soylemekte akıl vermekte dusmez bız ıstemedıgımız surece
O akıl vermiyor aslinda.Pazarlama taktiği yapıyor ama burada kimse saf değil. Anlıyoruz onun niyetini. Biri graco araba satiyordu. Onun arabasını kötülüyor. Çünkü kendi de satıyor. Hem de fahiş fiyatla... Valla buradan genele sesleniyorum. Cok yerde denk geliyorum özellikle chicco ürünlerinde... Yok sıfırı e bebekte bilmem kac lira falan diye milleti uyutmaya çalışmayın. Fiyatlar hazirandan beri böyle. 2 sene önce aldığı seyleri simdi surada su kadar bu yari fiyatı diye gostererek insanları aptal yurduna koymasınlar.

Bn arkadaşs a benim beşiği satmiyorum iki tane besik varmış zaten.satsam en başında derdim.düşünür mudunuzdiye.....

Back