Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Urun cok guzel 6 aydan sonra dusecegını sanmam cunku yenı donmeye baslıyor seyehat ıcın ıdeal katlama cantası var koyar goturursun 2, elde bulursan maddı durumunda ıyı ıse dokunmaz heves etmıssın al bence
Heves edilen herseyi almaya kalkınca evde bi süre sonra fazlalıktan öteye gitmiyor.
O tahterevalli beşik satıyor tatlım Bu bölümde herkesin dikkatini çekiyor valla yazmamak icin zor tutuyorum kendimi. Her konuda karşımda. Şaka gibi...Nıye bu kadar muhalefet oldunuz anlamadım arkadas alıyım mı yada ne onerırsınız dememıs ev onun,yer onun,butce onun,daha sayım mı dıledıgını almakta ozgur emınım herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusunup karar vermıstır yok besık al yok telsız al yok park yatak al sız kendı butcenızı dusunun bence
O tahterevalli beşik satıyor tatlım Bu bölümde herkesin dikkatini çekiyor valla yazmamak icin zor tutuyorum kendimi. Her konuda karşımda. Şaka gibi...
O akıl vermiyor aslinda.Pazarlama taktiği yapıyor ama burada kimse saf değil. Anlıyoruz onun niyetini. Biri graco araba satiyordu. Onun arabasını kötülüyor. Çünkü kendi de satıyor. Hem de fahiş fiyatla... Valla buradan genele sesleniyorum. Cok yerde denk geliyorum özellikle chicco ürünlerinde... Yok sıfırı e bebekte bilmem kac lira falan diye milleti uyutmaya çalışmayın. Fiyatlar hazirandan beri böyle. 2 sene önce aldığı seyleri simdi surada su kadar bu yari fiyatı diye gostererek insanları aptal yurduna koymasınlar.Valla hıcte tutamam kendımı ortada kocaman bır haksızlık var yazık belkı ılk bebegı en ıyısı olsun ıstıyor hepımızın basından gecmedı mı yanı maddı gucumuz varsa ıstedıgımızı alırız kımseye laf soylemekte akıl vermekte dusmez bız ıstemedıgımız surece