Acil arıyorum bulamadım pudra ya da lila rengi abiye ayakkabı 37 no./bulunmuştur.

ironi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
3.950
62
113
Bayanlar 37 numara pudra pembesi ilk tercihim ama lila rengi de olabilir.abiye ayakkabı arıyorum..normalde 36,5 giyiyorum..elinde 36,5 ayakkabısı olanda varsa olabilir. ama 36 numara olmaz.bilginiz olsun.......uygun fiyatlı olması önemli ,isteyenle takasta yapabilirim ürünlerimle...tşkkrler şimdiden

hala arıyorum......................

Canım bende tam 36.5 pembe lila arası abiye taşlı terlik var gördün mü bilmiyorum ama düşünürsen 25 TL.

Eklentiler

• $20140501_195857.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:

Canım bulamadıysan benim 1 kez içerde giydiğim platform topuklu bir ayakkabım var pudra rengi 90 tlye almıştım 50 tlye satabilirim ama şu an dışardayım yarın resimlerini ekleyebilirim görmek istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz ekleyin bakabilirim ama takas düşünüyorum daha çok 50 tl de çok fazla geldi bende 1 kez giyicem .çünkü topuklu giyemiyorum çünkü

siz ekleyin bakabilirim ama takas düşünüyorum daha çok 50 tl de çok fazla geldi bende 1 kez giyicem .çünkü topuklu giyemiyorum çünkü

anladım canımm valla en son 40 tlye satabilirim istersen çünkü daha yepyeni ve kaliteli bi ayakkabı resimlerini ekliyorum :)
ve ben senin ürünlerini göremedim belki takas düşünebileceğim bişiler vardır link verirmisin bana onlarada bakayım :)

Eklentiler

• $zLLuVp1.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 103

sağol canım aradığım bu tarz bişey değil önü açık istemiyorum.

hala arıyorummmmmm

canım bende şöyle bir şey var

Bende de bu var ,onu acik istemiyorum demissin ama yine de ekleyeyim dedim,pudra renkli.hic giyilmedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım mrb lila ayakkabı demişsin bulmak zor olur diye aklımda kalmış.bugün alışveriş sitelerinin birinde gördüm ekleyebilirsem resmini eklicem hem de 30 tl kıyafetine uyuyorsa kaçırma derim.
Bu arada ilk defa fotog.ekliyorum inşallah yapabilmişimdir :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…