5 aylık erkek bebeğe gölgelikli havuz/deniz simidi, güneş kremi/spreyi ve yıkanabilir mayo ya da lıttle swımmers takas önceliğim olmak üzere makul fiyata da alabilirim
Canım o simidi biz baby malldan 17 lirata aldık little swimmere da huggiesin mayo bezi dimi? O da 15 liraydi ikinci el aradığına değmez yani tabi sen bilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya orası öyle doğru diyorsunuz sitelere baktım biri başka diğeri başka fiyat ...ayrı yerlerden alıp kargolar ödeyeceğime elinde olan varsa tek bir yerden alabilir miyim diye...arac yok bebekle de uzaga gidemiyorum ankara da... Neyse haklısınız elif hanımmmm gereksiz konum kapatılsın lütfen)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hala ariyorsaniz bende golgelikli havuz var gecen sene kullandik bir kac kere deniz simidide var guvenlikli kemerli falan isterseniz temsili foto eklerim
Merhaba hala ariyorsaniz bende golgelikli havuz var gecen sene kullandik bir kac kere deniz simidide var guvenlikli kemerli falan isterseniz temsili foto eklerim
ikea mula helezon büyük boy 20 tl ye satıyorum ,50 tl ye alındı
mothercare ELC direksiyon müzikli sesli ışıklı 15 tl ,39.90 tl ye alındı bunun boyutu da çok küçük değil