- 18 Ağustos 2013
- 131
- 1
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kardesimin dugunu icin kizima 1 yas dugunde giyecek cicili bicili guzel şıkk bir elbise ayakkabi ve aksesuar ariyorum.cok fazla zamanimz yok.elinde olanlar redim ve fiyat paylasimi yaparlarsa hemn almak isterim.
Benim konum bu bakin bitane kirik beyaz elbise war 10tl.1yasa olur
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721781
Tesekkur ederim cnm.fiyati cok uygunmus ama tam olarak aradigim sey degil.tekrar tsk ederim.iyi satislar:)
cnm bende var 2 yada 3 kere gıydık tulu bırsey azız bebeden almıstım dugun ıcın buluyım fotounu atayım ıstersenTesekkur ederim cnm.fiyati cok uygunmus ama tam olarak aradigim sey degil.tekrar tsk ederim.iyi satislar:)
cnm bende var 2 yada 3 kere gıydık tulu bırsey azız bebeden almıstım dugun ıcın buluyım fotounu atayım ıstersen
ewet cnm bakmak isterim.tsk ederim.resim bekliyorum.
cnm fotoyu bulamadım yarın sabahtan çekerde yuklerım
Hadi kizlar bi yardimci olun da kurtulayim su dertten....
pptpapatya satıyordu güzel bişey takım tütüsü badisi ayakkabısı tokası .bi sor istersen
Kizlar kardesimin dugunu icin kizima 1 yas dugunde giyecek cicili bicili guzel şıkk bir elbise ayakkabi ve aksesuar ariyorum.cok fazla zamanimz yok.elinde olanlar redim ve fiyat paylasimi yaparlarsa hemn almak isterim.
Eki Görüntüle 1130152 Bu var ama biraz daha büyük sanırım.
Eki Görüntüle 1130151 Bir de bu var. Tam bir yaş ancak dediğim gibi biraz daha gündelik.
Bende sıfır kırmızı beyaz cici bir ayakkabı var. Eve gidince resmini koyarım
Bekliyorum cnm.insallah olur.
Cnm alttaki olmaz.ustteki hos gorunuyor ama kac sya uygun acsba???
1.5- 2 gibi ama bakmam lazım. ölçeyim istersen omuzdan etek ucuna kadar
ewet cnm zahmet olacak.birde 12 ayinda giyecek elbiseyi.bakalim uyacak mi?