AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #1 Acil camel ve siyah renk aşağıdaki modeller gibi 38 numara dolgu topuk arıyorm Ayrıca camel ve lacivert portföy arıyorm Önceliğim takasdır Fiyatı makul olanları alabilirim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2014
Acil camel ve siyah renk aşağıdaki modeller gibi 38 numara dolgu topuk arıyorm Ayrıca camel ve lacivert portföy arıyorm Önceliğim takasdır Fiyatı makul olanları alabilirim iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #2 Yardm hanmlar kimsede yokmu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4justice * hasta la vista baby * Kayıtlı Üye 3 Aralık 2011 10.447 12.578 298 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #3 myrules .!.: Yardm hanmlar kimsede yokmu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... 2. sıradaki siyah çok hoşmuş yaa bayıldııım bulursun inşallah kuzum Son düzenleme: 8 Haziran 2014
myrules .!.: Yardm hanmlar kimsede yokmu iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... 2. sıradaki siyah çok hoşmuş yaa bayıldııım bulursun inşallah kuzum
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #4 4justice .!.: 2. sıradaki siyah çok hoşmuş yaa bayıldııım bulursun inşallah kuzum Genişletmek için tıkla... Aynn ya burada buldm aslnda ama düğünde birkez giyeceğim için sıfır almak istemedim canm İnşalllahhh kuzummm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4justice .!.: 2. sıradaki siyah çok hoşmuş yaa bayıldııım bulursun inşallah kuzum Genişletmek için tıkla... Aynn ya burada buldm aslnda ama düğünde birkez giyeceğim için sıfır almak istemedim canm İnşalllahhh kuzummm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #5 Canel renk dolgu topuk bulunmuştur diğerlerini arıyorm hala iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canel renk dolgu topuk bulunmuştur diğerlerini arıyorm hala iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
D DUHANEYMEN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 446 12 38 34 Sivas 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #6 myrules .!.: Aynn ya burada buldm aslnda ama düğünde birkez giyeceğim için sıfır almak istemedim canm İnşalllahhh kuzummm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım bende siyahı çok beğendim adresi verirsen almak istiyorum.
myrules .!.: Aynn ya burada buldm aslnda ama düğünde birkez giyeceğim için sıfır almak istemedim canm İnşalllahhh kuzummm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Canım bende siyahı çok beğendim adresi verirsen almak istiyorum.
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #7 DUHANEYMEN .!.: Canım bende siyahı çok beğendim adresi verirsen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Canm ben bulunduğum semtte satılıyor ama çok pahalı bende bunu aldm kendime Bakalm siyahda bulup alıcam artık😀yada paraya kıyıcam iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DUHANEYMEN .!.: Canım bende siyahı çok beğendim adresi verirsen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Canm ben bulunduğum semtte satılıyor ama çok pahalı bende bunu aldm kendime Bakalm siyahda bulup alıcam artık😀yada paraya kıyıcam iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #8 DUHANEYMEN .!.: Canım bende siyahı çok beğendim adresi verirsen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama canm sen hangi siyahı dedin bilekli olansa o netten buldm çok araştrdm ama satılmıyor yani satan site yok malesef iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DUHANEYMEN .!.: Canım bende siyahı çok beğendim adresi verirsen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama canm sen hangi siyahı dedin bilekli olansa o netten buldm çok araştrdm ama satılmıyor yani satan site yok malesef iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
D DUHANEYMEN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2013 446 12 38 34 Sivas 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #9 myrules .!.: Ama canm sen hangi siyahı dedin bilekli olansa o netten buldm çok araştrdm ama satılmıyor yani satan site yok malesef iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Tabanı fusya olanı değil diğerini çok begendim
myrules .!.: Ama canm sen hangi siyahı dedin bilekli olansa o netten buldm çok araştrdm ama satılmıyor yani satan site yok malesef iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Tabanı fusya olanı değil diğerini çok begendim
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #10 DUHANEYMEN .!.: Tabanı fusya olanı değil diğerini çok begendim Genişletmek için tıkla... Diğeri satışta yok ya mankende buldm bende bu sitede bak bi istersen bulursan banada hbr ver😄 http://www.kadinweb.net/moda/dolgu-topuk-sandalet-modelleri.html iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
DUHANEYMEN .!.: Tabanı fusya olanı değil diğerini çok begendim Genişletmek için tıkla... Diğeri satışta yok ya mankende buldm bende bu sitede bak bi istersen bulursan banada hbr ver😄 http://www.kadinweb.net/moda/dolgu-topuk-sandalet-modelleri.html iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AycaAydin Hayata attığım en güzel imzam Kayıtlı Üye 11 Aralık 2013 3.336 94 113 37 İstanbul 10 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AycaAydin #11 Arıyormmm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi