ACİL Ankarada revizyon doktoru yardım!!!

Kızlar aylardır burda arastırıyorum bilen bilir. Şimdi eşimi de ikna ettim sayılır bu hafta ankaraya gidecegim ve gittiğimde bir doktora karar verip ameliyat günü almak zorundayım yoksa ilk ameliyatı yapan doktora ameliyat olmak zorunda kalacağım. Gercekten revizyon için iyi doktorları önerin arkadaşlar bu dönem çok zor o kadar kafam karıştı ki. Aylar sonunda haldun kamburogluna karar verdim ama yurt dışına gidecekmiş.ameliyat gününü ocaga veriyormus ben öğretmenim sadece haziran temmuz gibi olabilirim yani onu Eledim. Tevfik sözen yurt dışında. Eren tastan cok iyi ama ücret yüksek. Ahmet ısıkdemirle görüştüm 5 bin dedi ama hiç fotoğraf göremedim. Aynı şekilde diren celik Muhittin eski varmış ama hiç fotoğraf yok samimi olarak bir yardım edin. Yanlış karar vermek istemiyorum
selam,
ankarada Prof.Dr. Erkan Tarhan'a ben iki ay önce ameliyat oldum. sonuç şu anda bile oldukça tatmin edici. kesinlikle tavsiye ederim.

kendisiyle görüşüp revizyon burun ameliyat resimlerine bakmanı tavsiye ederim.İçine sinmeyen hiç bir doktora da olma..çok doktorla görüşüp fikir edinmekte fayda var.
benim sorun sadece ucunda kıkırdak kalmış sivri ve yamuk duruyo yoksa şeklini beğeniyorum o yüzden çok korkuyorum daha kötü olmasından :)

serdar öztürke ameliyat oldum canım doktor baya bir değişiklik yaptı tabiki ama beğenmediğim yerlerde var malesef burada önemli olan doktorunuza istemediğniz şeyleride söyleyin yoksa kendi fikrine göre yapıyor
eren taştandan neden vazgeçtiniz peki?bende araştırıyorum özellikle burun ucu konusunda endişeliyim..siz hastalarının fotoğraflarını gördünüzmü?

eren taştandan neden vazgeçtiniz peki?bende araştırıyorum özellikle burun ucu konusunda endişeliyim..siz hastalarının fotoğraflarını gördünüzmü?
Evet sadece mervecbk adlı arkadaşın fotosunu gördük keşke eren beyin hastaları foto paylaşsa

eren taştan baya ünlüya ben resimlerini gördüm fakat hepsi ameliyattan sonra 1 aylık fotoğraflardı telefondan gösterdi yeni olduğu için pek birşey diyemiyorum ama sorunlu burunlarda çok iyi olduğunu düşünüyorum havalı bir burun istiyorsanız bilemem ama kendini biraz fazla övüyordu pek anlaşamadım kendisiyle :) o yüzden bende vazgeçtim burun birazda şans ama detaylıca neyi isteyip istemediğinizi söylemenizde çok fayda var sonradan üzülmeyin çünkü

eren taştan baya ünlüya ben resimlerini gördüm fakat hepsi ameliyattan sonra 1 aylık fotoğraflardı telefondan gösterdi yeni olduğu için pek birşey diyemiyorum ama sorunlu burunlarda çok iyi olduğunu düşünüyorum havalı bir burun istiyorsanız bilemem ama kendini biraz fazla övüyordu pek anlaşamadım kendisiyle :) o yüzden bende vazgeçtim burun birazda şans ama detaylıca neyi isteyip istemediğinizi söylemenizde çok fayda var sonradan üzülmeyin çünkü
peki gördüğünüz fotolarda kanaatiniz nedir..?
kendisini övmesinin arkası boşmu sizce?

kime gidersen git düzeltirmek için geri bana geleceksin dedi ...
peki gördüğünüz fotolarda kanaatiniz nedir..?
kendisini övmesinin arkası boşmu sizce?
kime gidersen git düzelttirmek için yine bana geleceksin dedi bir anda değişebiliyor yani istedğim şeyi anlatamadım kendisine bildiğini söylüyor yine ama dediğim gibi mesela çok sorunllu burnun varsa kaburgadan kıkırdak alırız dedi ama seninki kulaktan kıkırdak yeterli olur dedi vazgeçmemin sebebi ise ister yaptır ister yaptırma dergibi konuştu sizin sorununuz neydi ne yaptırmak istiyorsunuz

kime gidersen git düzeltirmek için geri bana geleceksin dedi ...

kime gidersen git düzelttirmek için yine bana geleceksin dedi bir anda değişebiliyor yani istedğim şeyi anlatamadım kendisine bildiğini söylüyor yine ama dediğim gibi mesela çok sorunllu burnun varsa kaburgadan kıkırdak alırız dedi ama seninki kulaktan kıkırdak yeterli olur dedi vazgeçmemin sebebi ise ister yaptır ister yaptırma dergibi konuştu sizin sorununuz neydi ne yaptırmak istiyorsunuz
benim ilk ameliyatım olacak çok az bi kemerim var asıl rahatsız olduğum burun ucunun genişliği...kimisi yaptırma diyor ama kararlıyım..ve sadece ankarada doktor araştırıyorum doğal burun yapabilecek işinin ehli sorumluluk sahibi biri..

benim ilk ameliyatım olacak çok az bi kemerim var asıl rahatsız olduğum burun ucunun genişliği...kimisi yaptırma diyor ama kararlıyım..ve sadece ankarada doktor araştırıyorum doğal burun yapabilecek işinin ehli sorumluluk sahibi biri..
anladım ben kendi fikrimi söylemek istiyorum bir arkadaş benim gibi bu durumdan muzdaripti onunkide kalın deriliymiş küçük bir çizik olur diyorlar ama belirgin bir kesik izi var hatta alçılar çıktıktan sonra anlamıştım dikişlerden doktorun tavsiyesi üzerine yaptırmıştım doğallığını bozduğum için çok pişmanım geçermi geçse bile en az 5 sene sonra belki

Zühtü DEMİR derim. Bizzat birçok revizyon öncesi ve sonrası burunları görme şansım oldu. Gerçekten çok kötü burunları düzelttiğini gördüm. Aşağıda kendi burun fotoğrafımı paylaşıyorum ama revizyon değil. Zühtü Bey ücret konusunda da yardımcı oluyor, uçmuyor arkadaşlar.
image.jpg
image.jpg

Çok Sağol canım güzel olmuş ama revizyon daha farklı mesela benim kaburgadan kıkırdak alınacak

At
benim ilk ameliyatım olacak çok az bi kemerim var asıl rahatsız olduğum burun ucunun genişliği...kimisi yaptırma diyor ama kararlıyım..ve sadece ankarada doktor araştırıyorum doğal burun yapabilecek işinin ehli sorumluluk sahibi biri..[/QUOTE
Aynı sorun sadece Ankara olabilir

Revizyon ücretini bilemiyorum, benim ameliyatımın ücretini ise yazmayayım çünkü revizyon olacaksın.

Zühtü DEMİR derim. Bizzat birçok revizyon öncesi ve sonrası burunları görme şansım oldu. Gerçekten çok kötü burunları düzelttiğini gördüm. Aşağıda kendi burun fotoğrafımı paylaşıyorum ama revizyon değil. Zühtü Bey ücret konusunda da yardımcı oluyor, uçmuyor arkadaşlar.Eki Görüntüle 1476630 Eki Görüntüle 1476631
Cnn burun ucun sivri sanki ya bu drkar niye burun ucu yapamiyorlar benimki de sipsivri igrenc dogal burunlarda uc genisler igrenc ya yapay burunlar turkiyede burun ucunda baris cakirdan otesini tanimam adam acisal hesaplamalar yapip yerlestiriyor uca

Çok Sağol canım güzel olmuş ama revizyon daha farklı mesela benim kaburgadan kıkırdak alınacak
merhaba cnm revizyon dru arıyorum ben de burun sırtım çok alınmış asimetriler cökük var ve burun ucum sola kayık::KK43: yani berbat bi burnum var tek drla görüşüp alel acele ameliyat olmamın şokunu 1 yıl oldu üzerimden atamadım hala revizyon için adını her duyduğum drla görüşüyorum sen de kaburga ekleticekmişsin sanırım kimleri düşünüyorsun

X