Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bana acilen ankara cebeci kızılay o çeverelerde ssk ile anlaşmalı olan özel tıp merkezi özel hastane de kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz
merhaba ben 35 haftalık hamileyim ve çağ hastanesine gidiyorum kızılay mithatpaşada benim doktorum güler hanım çok memnunum ssk ile anlaşmalı ama yinede fark ödeniyor çok bişey değil ama tavsiye ederim
merhaba ben 35 haftalık hamileyim ve çağ hastanesine gidiyorum kızılay mithatpaşada benim doktorum güler hanım çok memnunum ssk ile anlaşmalı ama yinede fark ödeniyor çok bişey değil ama tavsiye ederim
yakın civar olarak balgatta akrapol hastanesi var. doktorları genellikle değişiyor sık sık şuan kimler var bilmiyorum ama hastane güzel temiz ve ilgililer doktor seçimi hepsini deneyerek yapabilir ben öyle yapmıştım.
yakın civar olarak balgatta akrapol hastanesi var. doktorları genellikle değişiyor sık sık şuan kimler var bilmiyorum ama hastane güzel temiz ve ilgililer doktor seçimi hepsini deneyerek yapabilir ben öyle yapmıştım.
yakın mıdır size bilmiyorum ama yenimahallede lina kadın saglıgı merkezinde şükran çakmak var. ben kendisine devam ediyorum, çok da memnunum. ssk ile anlaşmalılar. başka doktorlar da var aynı merkezde.