• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil.! ameliyat oncesi burun şekillendirme yapabilen var mi? yardimm lutfen

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
Arkadaslar merhaba.. bi kac hafta icinde muhammed beye ameliyat olacagim. Benim burin tipinde ameliyat olmus hic bi ornek bulamadim desem yeridir..
Ince derili sayilirim ve de burnumun ucu düsük. Fatih sultan mehmetin torunu gibi bi burnum var iste :) burun kanatlarim da sinirliymisim gibi duruyor.. bana dr um nasil bi burun yaparsa yakisir. Yok mu guzel bi program arkadaslar? Lutfen yardim edin. Kavis istiyorum ama yakisacak mi bilmiyorum :(

Es gecmeyin lütfen.. bildiginiz varsa yazin buraya.. bir suru fotograf baktim. Ama benim burnunun tipinde 1 ya da 2 hasta gorebildim..

Ismini alabilir miyim programin? Ben sizin ameliyat surecinizi bastan asagi okudum bugun.. cok guzel olmus burnunuz.hayirli olsun ama o kadar cok yorum okudum ki kime ameliyat oldugunuzu net hatirlayamadim.. suan bi sıkıntiniz kaldi mi ..kacinci gundesiniz?

Ismini alabilir miyim programin? Ben sizin ameliyat surecinizi bastan asagi okudum bugun.. cok guzel olmus burnunuz.hayirli olsun ama o kadar cok yorum okudum ki kime ameliyat oldugunuzu net hatirlayamadim.. suan bi sıkıntiniz kaldi mi ..kacinci gundesiniz?
45.gun canim ismail küçükere samsunda oldum memnunum sikintim yok :) google play'e estetik programi yaz ilk cikani indir resmini bulabilirsem aticam simdi sana

lidow_201684232023970.jpg

Back