Bebek İkinci El ACİL AHŞAP BEŞİK VE ERKEK BEBEKLE UYUMLU LOĞUSA TAKIMI ARIYORUMMM

doyadoya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
157
15
48
Arkadaşlar doğumuma çok az kaldı ve q eksiklerimi tğrlü sebeplerden tamamlayamadım,
özellikle baby tach ahşap beşik ve beyaz açık mavi tonlarında loğusa ilgimi çekiyor,Ankara olursa süper olurrrrrr :)

Takımlar güzelmiş fiyatları ne kadar olur ?? Birde Ankara içi mi?

Takımlar güzelmiş fiyatları ne kadar olur ?? Birde Ankara içi mi?
Fiyati 50 tl canim 190 krem takimi aldim 35 mavi geceligi cok kaliteli urun de gecelik aliskanlidim olmadigi icin bi hastanede giydim yarim gun.;) olursa darisi sana kapi susu istiyormusun 2 tane var

Bendede bu var canim h&b marka m beden 25 tl olur ankaradayim

Eklentiler

• WP_20141031_004.jpg
    WP_20141031_004.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 157
Ben de Ebru Maternity marka krem rengi dantelli cok şık lohusa takimi var
ANASAYFA » LOHUSA » Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takı
Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takım Ebru Maternity L bdn kutusunda pırıl pırıl duruyor kargoyuda dusunerek 90 tl olur.

159.00 TLürün kodu: 1411 Kısa Açıklama Detaylar 2 Parçadan oluşan bu dantelli şık gecelik-sabahlık takım ile göz kamaştıracaksınız. Geceliğin göğüs kısmı emzirme için özel tasarlanmıştır. Saç Bantı hediyemizdir

Fiyati 50 tl canim 190 krem takimi aldim 35 mavi geceligi cok kaliteli urun de gecelik aliskanlidim olmadigi icin bi hastanede giydim yarim gun.:KK66: olursa darisi sana kapi susu istiyormusun 2 tane var
çok şık gerçekten ama çok yazlık geldi bana birde 2. si tek gecelikmiş

Ben de Ebru Maternity marka krem rengi dantelli cok şık lohusa takimi var
ANASAYFA » LOHUSA » Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takı
Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takım Ebru Maternity L bdn kutusunda pırıl pırıl duruyor kargoyuda dusunerek 90 tl olur.

159.00 TLürün kodu: 1411 Kısa Açıklama Detaylar 2 Parçadan oluşan bu dantelli şık gecelik-sabahlık takım ile göz kamaştıracaksınız. Geceliğin göğüs kısmı emzirme için özel tasarlanmıştır. Saç Bantı hediyemizdir
linki bulamadım desem...

çok şık gerçekten ama çok yazlık geldi bana birde 2. si tek gecelikmiş
Takim kirik beyaz olan canin gecelik sabahlik mavi olanla emzirmek rahat olur dediler gogus kisimlar cift tarafli aciliyor bide karninda bebek varya giyince cok tatli duruyodu onuda almistim hosuma gidince evet yazlik sabahligin kollari uzun.zaten lohusayketn usume sansin cok dusuk bi hafta 10 gun vucuttan hem ter hem ates cikiyor.:)))

çok şık ama ben daha hesaplı bişeyler bakıyorum teşekkürler

slm, bütçeni bilmiyorum ama bulamazsan istediğin gibi birşey, aklında bulunsun mothercare de ahşap beşiklerde %20 indirim görmüştüm.

l veya xl bana lazım kilo kilo 75 oldu :( boyum 1.68

M beden cnm. Sabahligi yok ama elimde baska takimin sabahligi var bak istersen
Merhaba ben de tek sabahlık ariyorum. Bedeni nedir? Kumasi nedir ? Kollari uzun mu dirsek mi? benim boyum uzun, 175 civari. Yapım ince. uzun kollu, kol boyu uzun, geniş omuzlu bi sabahlık arıyorum. lohusa icin olması da şartadeğil.

Merhaba ben de tek sabahlık ariyorum. Bedeni nedir? Kumasi nedir ? Kollari uzun mu dirsek mi? benim boyum uzun, 175 civari. Yapım ince. uzun kollu, kol boyu uzun, geniş omuzlu bi sabahlık arıyorum. lohusa icin olması da şartadeğil.
Bendeki sabahligin bedeni boyu tam size gore penye kumas kislik kaliteli bit urun

Back