Acil ağda yaptırmalıyım ama

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
31
Öncelikle bu mesaj epey özel bi konudan bahsettiği için özür dilerim utanıyorum ama ben burda tek başımayım etrafımda sorabileceğim kimse olmadığı için buraya yazıyorum mecbur eşim aylardır yoktu askerdeydi bu akşam dönecek ben onun yokluğunda her yerimi jiletle aldım ama o varken ağdayla alıyodum çünkü jel ve venus jilet kullansam bile biraz pürüzlü oluyor eşim hoşlanmıyodu akşam gelecek diye ağdacıya gittim aylar sonra . Kadın koltuk altımı aldı ama özel bölgem için çok kısa haftaya gel dedi çıktım ben de napsam bilemiyorum hemen dökülüyo olsa lazere gidicem o derece ama o da bikaç gün sürüyo. Tüylerim miktar olarak az daha önce bikaç kez lazere gittiğim için ama kalın ve şuan kısalar. Eşimin karşısına böyle çıkmak isteyorum jiletlenmiş halde de çıkmak istemiyorum başka ağdacıya gitsem alabilir mi sizce veya napabilirim bu durumda lütfen yardım edin akşam 19.00 gibi gelcek

Başka ağdacıya git canım belki o alabilir

Evliyken mi eşin askere gitti?
Benimkinide almamıştı başka bi agdacıya gidip aldırabilirsin alıyolar.

Arkadaşlar başka ağdacıya gittim aldı ama nasıl desem, cart cart yoldu resmen. Dükkanda yaprak sarması yapıyodu işim var dedi. Aldı, yarısı kalınca 2 sn bile beklemeden tekrar üstüne ağda sürüp çekti, sonra tekrar sonra tekrar. Yara oldu her yerim abla yapma bi soluklanalım dedikçe hadi hadi dedi. Sonunda da tüylerimin de ağdanın da yarısı duruyordu ve her yerim yara olmuştu. Tüylerin kalmasına üzülmüyorum kalanlar jiletle kolayca alınacak yerlerdeydi yine pürüzsüz oldum ama berbat bi dükkandı hijyen 0. Çıkarken sedyenin üzerine başkasının kıllarının olduğunu gördüm başımdan aşağı kaynar sular indi. Ama asıl bomba gel sarmaya yardım et dedi. Ben yeni evliyim hiç yemek bilmiyorum deyince gel öğrenmiş olursun dedi. Ben naptım ? Bu kadar şeyin üzerine bide kadının akşam yemeği sarmasını yaptım üzerine de para verip çıktım

Kadin resmen tavuk gibi yolmus seni
Şaka bi yana geçmis olsun. Esin de amma takintiliymis. Azcik tuyden nolcak sanki. Gerci yeni evliymissin. Bikac sene sonra o kadar takmaz

Kadin resmen tavuk gibi yolmus seni
Şaka bi yana geçmis olsun. Esin de amma takintiliymis. Azcik tuyden nolcak sanki. Gerci yeni evliymissin. Bikac sene sonra o kadar takmaz
Ay inş böyle o kadar zor ki resmen sürekli epilasyon yapmaya çalışıyorum uzamasına kadar beklemem mümkün değil sanırım en iyisi lazer benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…