Acil adet olamıyorum

gsuags98

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
14
1
Merhaba arkadaşlar... Normalde 05.12.2023 tarihinde regli olmuştum bugün 13.01.2024...
4 gün önce felan gebelik testi yaptım negatif çıktı...

Gene olmadım...

Sonrasında 2 gün önce kan ultrason bakıldı doktor yok gebe değilsin dedi sevindim... Bu arada istemiyorum....

Şu an 13 ü ayın sanki regli olmuşum gibi pembe bişey geliyor birazda yapışkanlı var ama az.. Ayrıca 2 gündür de fitil verdi hoca...

Hamile olma ihtimalim varımdır... Yani hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu... Hep adet olurken ilk gün ağrı çok gelirdi hatta kan....

Nedir anlayamadım aynısını yaşayan varsa lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar... Normalde 05.12.2023 tarihinde regli olmuştum bugün 13.01.2024...
4 gün önce felan gebelik testi yaptım negatif çıktı...

Gene olmadım...

Sonrasında 2 gün önce kan ultrason bakıldı doktor yok gebe değilsin dedi sevindim... Bu arada istemiyorum....

Şu an 13 ü ayın sanki regli olmuşum gibi pembe bişey geliyor birazda yapışkanlı var ama az.. Ayrıca 2 gündür de fitil verdi hoca...

Hamile olma ihtimalim varımdır... Yani hayatımda ilk defa böyle bir şey oldu... Hep adet olurken ilk gün ağrı çok gelirdi hatta kan....

Nedir anlayamadım aynısını yaşayan varsa lütfen yardım
Canım 2 gun once zaten bakilmis ya gebe degilsindir belki fitil ile alakali bir durumdur. Bende çocuk istemeyen taraftayım tarlusal biteli 2. Gunum insallah adet olurum.

Stres mi yaptın çok etkiliyor adet düzenini
Genel anlamda yaşantım evet stresli ama bu ne streslerden geçtim bu hafif kalır gibi geldi yada takıntımı yaptım bilmiyorum ama pembemsi saçma sapan bişey geliyor ilk defa...

Normal de hep ilk gün baya kan gelirdi..... :KK43:((

Canım 2 gun once zaten bakilmis ya gebe degilsindir belki fitil ile alakali bir durumdur. Bende çocuk istemeyen taraftayım tarlusal biteli 2. Gunum insallah adet olurum.
Canım istemiyorum evet ama riske atmak birde ne biliyim biraz buna stres yapmış olabilirim ama pembemsi bişey kızlığımdan beri ilk defa böyle bir şey geldi...

Yani kan tahlilinde de şu bcg sanırım 0.100 sanırım bu 0.1 diye tahmin ediyorum...

Kan normal gebelik testi ve ultrason yapıldı gebe değilsin dedi ama....

Pazartesi tekrar Bi gideyim olmadı... İyice stres bastı bu gidişle stresten iyice olmam gibi...

Canım istemiyorum evet ama riske atmak birde ne biliyim biraz buna stres yapmış olabilirim ama pembemsi bişey kızlığımdan beri ilk defa böyle bir şey geldi...

Yani kan tahlilinde de şu bcg sanırım 0.100 sanırım bu 0.1 diye tahmin ediyorum...

Kan normal gebelik testi ve ultrason yapıldı gebe değilsin dedi ama....

Pazartesi tekrar Bi gideyim olmadı... İyice stres bastı bu gidişle stresten iyice olmam gibi...
Zaten bu stres yuzunden gelen giden yok ya bizde bacım dusunmemeye calisalım insallah hamile olmam 😂

Bu arada bu dönemde çok fazla regli olamayan var sanırım bişeyler sapıtmış durumda ya mevsimsel ya stres oku oku bunalıma giricem... Gelen pembe kanda gittiiii yok şu an gene regli olamadım yani çıldırıcammm yaaaaaa

X