• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil 9 kg ile 18kg arası Britax RÖmer Duo Plus ISofix Koltuk

rudi

Alllah'ım Sana Emanetiz
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.728
9
358
Merhaba bayanlar,

Çocuklarımız artık büyüdüğü içğn 2013 ocak ayımda aldığımız 2koltugumuzu satıyoruz e bebek mağazasından alınmıştır
Biri mavi-siyah, diğeri kırmızı-siyah
Piyasa güncel fiyatı 900ile 1200 arasındadır
Özelliklerine internetten bakarsanız alanında en iyi koltukdur.
Herhangi bir eksiği veya zarar gören parçası yok.
İkametgah istanbul anadolu yakası
Acil olmasının sebebi yaşına ve kilolarına uygun +18kg koltuk alacağız.bir kaç gün içinde alınırsa sevinirim aldığım firmaya vereceğim aldığım fiyatın yarısına 2.el sarışlarıda oldugundan ama burqda değerlendirmek benim için daha iyi.alış fiyatım her bir ürün için 800 idi
Satış fiyatım 400 ilgilenenlerin mesajla iletişime geçmelerini rica ederim
9u2ebave.jpg
e2ugumag.jpg

Mavi olan koltugu ekleyemedim resmini ikiz olduklarından koltugumuz 2tanedir.beraber beya tek tek satabilirim

Daha öncede bu site aracılığı ile ürün satılım oldu memnun kalınan nicklerdenimdr

Kırmızı-siyah olan satıldı
Mavi -siyah duruyor

Mrb) bir az bilgi verirmisiz acaba, ne zaman aldınız? Ne kadar kullandınız? Oğlum Su an 15 kg uyarmi? Krafin 9-18 küçük gelmeye başladı, sizinki de küçük olur mu?

BiZimkiler 17 kg civarı maks 18kg yazıyor üzerinde.alalı 1,5yıl oldu.

Bence siz +18kg olanlara bakınız bende öyle yapacağım

Canım mavi olan hafif de turkuaza bakıyor garip olmaz bence tamamen tercih meselesi

Canım mavi olan hafif de turkuaza bakıyor garip olmaz bence tamamen tercih meselesi

Önümüzdeki dönemde bir yıllığına bir ingiltereye gitme durumumuz var. Eğer gitmemeye karar verirsek almak isterim ama maalesef bir aya falan ancak belli olur netice. Kısmet artık. O zamana satılmazsa ben talibim :))

Önümüzdeki dönemde bir yıllığına bir ingiltereye gitme durumumuz var. Eğer gitmemeye karar verirsek almak isterim ama maalesef bir aya falan ancak belli olur netice. Kısmet artık. O zamana satılmazsa ben talibim :))
hakkınızda hayırlısı olsun. satılmazsa o zaman kadar neden olmasın:34:

arkadaşlar özel mesajlara sitedekisorunlardan cvp veremiyorum

Kırmızı oto koltuguna talip olan arladaşım özel mesajlarıma yanıt vermiyorsun buradan yazıyorum salı günü ankara ulus dan teslim alacaksanız ürünü göndereyim vazgeçmiş iseniz belirtin diğer ihtiyacı olan arkadaşlar ile iletişime geçeceğim.

Mavi oto koltuğu ve yeşil renk mc laren ikiz bebel arabası durmaktadır.
Daha önce ilgilenen arkadaşdan ödeme ve geri dönüş olmadığından ilanım günceldir

Mavi oto koltuğu ve yeşil renk mc laren ikiz bebel arabası durmaktadır.
Daha önce ilgilenen arkadaşdan ödeme ve geri dönüş olmadığından ilanım günceldir

Merhaba, daha önce ilgilenen arkadaş ben mi oluyorum acaba ki :)) Eğer bensem hala ilgileniyorum. Uzun bir süreliğine yurtdışında yaşama ihtimalimiz vardı. Koltuğu da oraya götüremeyeceğim için biraz beklemek zorunda kaldım. beklettiysem kusura bakmayın lütfen. Bizim iş neticelendi. Gitmemeye karar verdik. O nedenle koltukla hala ilgileniyorum. Kırmızı olan satılmadı gibi anlamıştım ben ama yanlış mı anladım ? Satıldıysa mavi olanla da ilgilenebilirim.

Back