ACIL 44 BEDEN KIŞLIK SPOR TARZI KIYAFETLER ISTIYORUM/bulunmuştur.

mirkeelam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
73
5
6
32
Uygun fiyata toplu olarak alabicegim kıyafetler arıyorum resimleri post altına değilde özelden yollarsaniz memnun olurum lcw tercihimdir temiz kullanılmış

Pantolon hırka mont esoman kazak mevsimlik swetler vs vs

Jepdknjn

Merhaba hepsinin toplu fiyat nedir acaba
mrh cnm..jennfer atlet hediye olarak hesaba katmadım..diğerleri 5 er tlden sayarım..sadece zara olanlacivert simli olan üst omzunda küçük bir defosu var bu arada sıfırdır..onu 10 tlye verebilirim..bu sorduklarının hepsini toplamda 40tlye veririm cnm

Uygun fiyata toplu olarak alabicegim kıyafetler arıyorum resimleri post altına değilde özelden yollarsaniz memnun olurum lcw tercihimdir temiz kullanılmış

Pantolon hırka mont esoman kazak mevsimlik swetler vs vs
ay afedersin özelden istemişsin resimleri görmedim buraya ekledim..

Canım sayfayi kullanmayı pek bilmiyorum da komple attığın resimler hepsi ne kadar olur ben 3.5 parça değil toplu almak istiyorum parça başına fiyat verirseniz pahalıya gelir bana

Canım sayfayi kullanmayı pek bilmiyorum da komple attığın resimler hepsi ne kadar olur ben 3.5 parça değil toplu almak istiyorum parça başına fiyat verirseniz pahalıya gelir bana
tatlım parça başı fiyatları zaten 10 tlden aşağı değil...bensana açıklamasını yazdım..neyi ne kadar saydığımı..toplu almak istediğin için fiyatlar bu..şimdi hangilerini beğendin.??çünkü içinde sıfırlarda var..o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…