Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogal uykuhapi nedirDogal uyku hapi için rahatlatir uyursunuz gecmis olsun
kızlar bilen bilir esim haftada bi gececi calısıyo gecen hafta gececiydi ve ben sabah 6 ya kadar esimi bekliyorum gün aydınlandımı yataga gecip uyuyorum esim 9 gibi geliyo neyse gecen haftadan beri basımı ön tarafında bi bölge cok agrıyor yani anlım ın bi tarafı ben gececilikten uykusuzluktandır dedim ama dün gecede ondan onceki gecede erken yattım 1 gibi tabi ama hemen uyuyamadım 3 gündür novalgin ictim ama agrıe basımdaki o yere basınca acıyo sanki cürümüste bi yere dokunuyomussun gibi
dünden beri patates dogradım simdi sirke koydum basımı sıktım
bide nane yagı varmıs basa sürünce cok ii geliyomus
sizce baska ne care var
doktora gitmek demeyin cünkü korkarım hem allah korusun bisey cıkar diye
biraz daha dogal tedavileri deniyim insallah gecer gecmezse mecbur gidicem
bide bende migren baslangıcı var yani yüksek sesli bi ortama gidiyim dügün gibi ille geceaci bas agrısı tutar illede kusarım
yada uzun yol sigara kokusu parfum kokusu
Evi havalandır kendin temiz hava al
Duş al ilik dikkat et kocanin bornozunu giyme daha aratabilir agrin
sonra ağrı kesici iç ..
Ayrica...Buraya yazana yorumlara cevap verene kadar acile git doktora gitseydin ya
Ah limoncu ah
ya kusura bakmayın nolur ama çatladım resmen gülmekten... Burda bahsedilen sadece konu sahibinin eşinin bornozu. Sizinki temizse giyebilirsiniz.ya canım sırf meraktan soruyorum yanlış anlama ben geçen gün kendi baş havlum ve bornozumu yıkamıştım kurumamış duştan çıkınca eşiminkileri kullandım cidden bağlantısı var mı, başkasının bornozunu giymenin çünkü o gece saatlerce zonkladı başımda aklıma geldi
ya kusura bakmayın nolur ama çatladım resmen gülmekten... Burda bahsedilen sadece konu sahibinin eşinin bornozu. Sizinki temizse giyebilirsiniz.
Hmm bilemedim ben icince basim donuyodu ic hastaliklari uzmani amcam tansiyon dusuklugu yapar demisti ona istinaden dedimYanlış bilgi vermeyelim hayati önem taşıyan bır durumsa hele asla!Biberiye tansiyonu düşürmez aksine yükseltir.Yani yüksek tansiyonu olan birini öldürebilir!
Kocanin pis hallerinden sonra sirke mi sorun yani Allah askina komik olmavalla öyle basıam 1 siseye yakın sirke döktüm esime dedim ay cok köitü kokuyrorum dimi diye yok askım mis kokuyosun dedi adamcık o sirkeli anlımdan öptü pis mis ama ii adam gene benimki ben olsam öpmem bide öff kokuttun derdim kötüyüm galiba