acil 4 gündür gecmeyen baş agrısı

Rahatsızlığınız nedir bilmeden tedavi yöntemi aramak ne kadar mantıklı sizce? "Bir şey çıkar diye doktora gitmeye korkuyorum" cümlesine hayretler içinde kaldım inanın..Doktora gitmenin amacı zaten bir şey varsa tedavi ettirmek..Allah korusun kötü bir hastalık varsa ilerletip,son anda mı öğrenmek istiyorsunuz? Yapmayın Allah aşkına..Gidin şikayetinizi doktora anlatın sorun her neyse çözülsün bir an önce..

Doğal derken bitkilerden yapılmış hap
rahatlatıyor ve yan etkisi yok ve güzelce uykunuzu alıyorsunuz

Neyin kafasiysa bu banada aynısından verin zira yıllardır migrenliyim. 5 gün süren şiddetli baş ağrısı çekerim. Konu sahibi ciddi söylüyorum '' ciddi birsey çıkarsa '' diye doktora gitmemek neyin kafası ?

kızlar bilen bilir esim haftada bi gececi calısıyo gecen hafta gececiydi ve ben sabah 6 ya kadar esimi bekliyorum gün aydınlandımı yataga gecip uyuyorum esim 9 gibi geliyo neyse gecen haftadan beri basımı ön tarafında bi bölge cok agrıyor yani anlım ın bi tarafı ben gececilikten uykusuzluktandır dedim ama dün gecede ondan onceki gecede erken yattım 1 gibi tabi ama hemen uyuyamadım 3 gündür novalgin ictim ama agrıe basımdaki o yere basınca acıyo sanki cürümüste bi yere dokunuyomussun gibi
dünden beri patates dogradım simdi sirke koydum basımı sıktım
bide nane yagı varmıs basa sürünce cok ii geliyomus

sizce baska ne care var
doktora gitmek demeyin cünkü korkarım hem allah korusun bisey cıkar diye
biraz daha dogal tedavileri deniyim insallah gecer gecmezse mecbur gidicem

bide bende migren baslangıcı var yani yüksek sesli bi ortama gidiyim dügün gibi ille geceaci bas agrısı tutar illede kusarım
yada uzun yol sigara kokusu parfum kokusu

sinüzit olabilir ama merak etme doktora gitsen de gitmesen de çıkar çıkacak olan şey... kaçarı yok yada doktora gittin diye çıkmıyo hastalık. doktora gitmek hayrına çünkü ciddi bi sorunsa biliyosun erken teşhis her şeyde çok önemli

Evi havalandır kendin temiz hava al

Duş al ilik dikkat et kocanin bornozunu giyme daha aratabilir agrin

sonra ağrı kesici iç ..

Ayrica...Buraya yazana yorumlara cevap verene kadar acile git doktora gitseydin ya

Ah limoncu ah

ya canım sırf meraktan soruyorum yanlış anlama ben geçen gün kendi baş havlum ve bornozumu yıkamıştım kurumamış duştan çıkınca eşiminkileri kullandım cidden bağlantısı var mı, başkasının bornozunu giymenin çünkü o gece saatlerce zonkladı başımda aklıma geldi

ya canım sırf meraktan soruyorum yanlış anlama ben geçen gün kendi baş havlum ve bornozumu yıkamıştım kurumamış duştan çıkınca eşiminkileri kullandım cidden bağlantısı var mı, başkasının bornozunu giymenin çünkü o gece saatlerce zonkladı başımda aklıma geldi
:KK70::KK70::KK70: ya kusura bakmayın nolur ama çatladım resmen gülmekten... Burda bahsedilen sadece konu sahibinin eşinin bornozu. Sizinki temizse giyebilirsiniz. :-)

kızlar bu gün majezik ictim 2 saat durdum baktım gecmedi 1 tane daha ictim ama simdi kokruyrom bana bişey olmur mu acaba apranax dediler ama o 500 mg diye almak istemedim ben majezik daha ii dediler offf kızlar bisey ourmu 2 tane ictim diye kokruyorum

Yanlış bilgi vermeyelim hayati önem taşıyan bır durumsa hele asla!Biberiye tansiyonu düşürmez aksine yükseltir.Yani yüksek tansiyonu olan birini öldürebilir!
Hmm bilemedim ben icince basim donuyodu ic hastaliklari uzmani amcam tansiyon dusuklugu yapar demisti ona istinaden dedim

valla öyle basıam 1 siseye yakın sirke döktüm esime dedim ay cok köitü kokuyrorum dimi diye yok askım mis kokuyosun dedi adamcık o sirkeli anlımdan öptü pis mis ama ii adam gene benimki ben olsam öpmem bide öff kokuttun derdim kötüyüm galiba
Kocanin pis hallerinden sonra sirke mi sorun yani Allah askina komik olma :KK48:

X