Acil 4. ameliyat ama kimde??

Defne30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
2
0
1
42
selamlar arkadaslar, Ben yurtdisnda hamburgta üc kez ameliyat oldum. Burnumdan hava alamiyorum ve önü yamuk duruyor. Istanbulda iyi bir Doktor ariyorum bu kabustan kurtulmak icin. Arastirdim revisions ameliyatlarini ve bir kac Doktor Bildung. Gercekten cok zor iyi bir Doktor bulmak! Nazim cerketen randevü aldim, Ente ilhandan... tecrübe sahibi Birileri varmi bu yada baska Revision ameliyati yapan birinde. 2yasinda oglum var. Cok korkuyorum. Bitsin artik bu Kabus

Abdulkadir goksel revizyon için kesinlikle doğru tercih olacaktır sizin için bence işin ehli uzmanı
Ve yurtdışından çoğunlukla revizyon için geliyor lar bence Abdulkadir beye kesinlikle ugrayin

2 kez oldum. Ilki fena degildi ama burnumun üstü zamanla hafif çöktü. Biraz da yapay buluyordum ama çok sikayetim yoktu. Gittim anlattım beni derhal revizyona aldı ucu 1 mm kısalır dedi. 16 ay oldu hala şişik, ucu düştü çünkü sanırım kıkırdağı aldı. Kalkık sevmiyorum sanmış. Çünkü hastasını hiç dinlemeyen aşırı yüksek egolu bir doktor. Çökük yere belki dolgu yapıp beni revizyon olmamaya ikna etseydi şu an 2. revizyona ihtiyaç duymayacaktım. Abdülkadir Göksel ve Emre İlhan'dan randevu aldım Subat'a.

Merhaba revizyon ameliyatını oldun mu? Olduysan kime ve menun musun? Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…