• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi acil! 4.5 aylık bebeğimde mama alerjisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

happinessforever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
190
60
118
arkadaşlar 4.5 aylık bir kızım var. bugüne kadar ilk günlerde aldığı aptamil bebek sütü dışında hiç mama yemedi. bugün süt yetmiyorsa diye vereyim dedim 10 ml. falan içti. bir kaç dk. sonra ağız çevresinde kaş bölgesinde ve sonra burnunda kırmızı kabarcıklar çıktı. şu anda geçmek üzere ama 15 dk. sürdü neredeyse. sebebi ne olabilir acaba bu durumu yaşayan var mı? cevap yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar 4.5 aylık bir kızım var. bugüne kadar ilk günlerde aldığı aptamil bebek sütü dışında hiç mama yemedi. bugün süt yetmiyorsa diye vereyim dedim 10 ml. falan içti. bir kaç dk. sonra ağız çevresinde kaş bölgesinde ve sonra burnunda kırmızı kabarcıklar çıktı. şu anda geçmek üzere ama 15 dk. sürdü neredeyse. sebebi ne olabilir acaba bu durumu yaşayan var mı? cevap yazarsanız sevinirim.

benim kızımdada malesefki yaklaşık 1 aydır kırmızı kabarcıklar var. tahlil sonucu inek sütü alerjisi olduğunu öğrendik hazır mamaların içinde inek sütü varmış şuan pregomin as kullanıyoruz doktor kontrolünde yiyip içiyoruz zor bir durum hayvansal gıda ne kızım nede ben yiyebiliyorum meyve sebze ne versem ertesi gün kabarcıklar çıkıyor. beslenme şekli sadece anne sütü ve pregomin as tavsiyem mutlaka doktora görünmeniz..

cevabınız için teşekkür ederim. doktora gittik bizde de inek sütü alerjisi varmış yoğurt bebek sütü alerji yapıyor ama ben yoğurt yiyince kızıma bir şey olmuyor. biz de neocate aldık ama yedirmeye korkuyorum onun yerine meyve ve sütsüz gıdalar vermeye çalışacağım. sizinkisi daha ileri boyutu sanırım. alerji testi yaptırmadım en kısa zamanda yaptıracağım. çok geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah bebeklerimizin alerjisi geçer.

Back