(ACİL) 2GÜN ARA İLE BETA HCG ?

Canım değerin kaç çıkarsa çıksın sağlıklı ilerleyecek mı diye izlemeleri gerekiyor. Ben de aynı durumdayım sağlık ocağında iki günde bir ölçtürmeye karar verdim iyice yükselmeden doktora gitmeye gerek yok zaten kese de görünmüyor bu aşamada. Folik asit kullan yeter ve ayrıca iyi düşün iyi olsun:)

31.10.2019 -> 5.1 BETA HCG
02.11.2019 ->
30.2 BETA HCG
04.11.2019 ->
66.1 BETA HCG
MERHABA CANLAR, 2 GÜN ARA İLE BETA SONUÇLARI LÜTFEN BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ?
Sizin 5.1 olduğuna doktorunuz hamile olduğunuzu söylemiş miydi benimde ilk beta hcg 5.1 cıktı ama kanamam oldu 8 gün boyunca sadece leke şeklinde kahverengi akinti geldi

Bence de gayet güzel artışlar olmuş. Benim ilk 2,74 çıkmıştı. Gebelik olmadığını düşünmüştüm. 4 gün sonra 67,70 çıkmıştı
Cnm benimde bugun beta 2.5 çıktı adetim gecikeli bugun 1 yada 2 gun oldu benimde yukselme ihtimali varmı sizce evlendigimden beri ilk defa gecikme yasıyorum ikilemde kaldim

31.10.2019 -> 5.1 BETA HCG
02.11.2019 ->
30.2 BETA HCG
04.11.2019 ->
66.1 BETA HCG
MERHABA CANLAR, 2 GÜN ARA İLE BETA SONUÇLARI LÜTFEN BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ?
Benimde aynı çıktı adete 3 gün varken siz şuan nasılsınız bebeğiniz ne durumda

Kızlar merhaba adetime 10 gün kala hafif kanama şikayetiyle doktora gittim b hcg 6.71 çıktı acaba hamile miyim yarın tekrar yaptıracağım ama saatler geçmiyor eğer hamileysem bir mucize olacak 2 defa olumsuz tüp bebek oldu

5 üstü hamile olduğunuzu gösterir. Ama değer artacak mı izlenmesi gerekiyor. Adetinize 10 gün kala bu değer çıktıysa gayet normal. 2 gün sonra tekrar kan verin ortalama 2 kat artması gerekiyor değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…