• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(ACİL) 2GÜN ARA İLE BETA HCG ?

Huzurlu88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
65
274
13
29
31.10.2019 -> 5.1 BETA HCG
02.11.2019 ->
30.2 BETA HCG
04.11.2019 ->
66.1 BETA HCG
MERHABA CANLAR, 2 GÜN ARA İLE BETA SONUÇLARI LÜTFEN BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ?

Bence de gayet güzel artışlar olmuş. Benim ilk 2,74 çıkmıştı. Gebelik olmadığını düşünmüştüm. 4 gün sonra 67,70 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım, Kaç haftalık oluyor ozaman canım benim bu en son sonuca göre internetten bakıyorum ama anlamıyorım yazanalrdan?

Çok teşekkür ederim canım, Kaç haftalık oluyor ozaman canım benim bu en son sonuca göre internetten bakıyorum ama anlamıyorım yazanalrdan?
Şuan ortalama 3 haftalıksın canım. Folik asit kullanıyorsan değerin 1000 i geçmeden doktora gitme çünkü keseyi alttan muayeneyle beta 1000 i geçmeden görmesi mümkün değil

bana umut oldun canım. 02.11.2019 tarihinde beta hcg 4.49 çıktı. adetimi 13 gün geçti ve geç döllenme şüphesi var. yarın tekrar betaya baktıracağız umarım vardır :dua:

Bence en az 5.000 olsun degeriniz cunku once kese gormek bebegi gorememekte stres yapiyor insanda. Ben 3.000 ciktiktan 2 gun sonra gittim minimum 6000 civariydi vajinal ultrasonda bebegi ve keseyi gorduk. Kalp atisi ise ondan 1 hafta daha sonra duyuldu. Onlemlerinizi alin folik asit vs Allah korusun ani bir durum yoksa bence biraz beklemek daha iyi nacizane gorusum. Cunku diger turlu bos gebelik panigi oluyor insanda ister istemez. Ben kalp atisini duyana kadar ki 1 haftayi bile cok stresli gecirmistim. Hayirli olsun🧿

Bence en az 5.000 olsun degeriniz cunku once kese gormek bebegi gorememekte stres yapiyor insanda. Ben 3.000 ciktiktan 2 gun sonra gittim minimum 6000 civariydi vajinal ultrasonda bebegi ve keseyi gorduk. Kalp atisi ise ondan 1 hafta daha sonra duyuldu. Onlemlerinizi alin folik asit vs Allah korusun ani bir durum yoksa bence biraz beklemek daha iyi nacizane gorusum. Cunku diger turlu bos gebelik panigi oluyor insanda ister istemez. Ben kalp atisini duyana kadar ki 1 haftayi bile cok stresli gecirmistim. Hayirli olsun🧿
SSelam arkadaşlar bişey sorucam kacıncı kişi konuştuğum bilmiyorum 😀 ben 5 Kasım çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10. Gününden itibaren gebelik testini yapmaya başladım bugun 15.gün bugune kadar pozitif cıktı dün sabah saglık ocagına kan verdim ertesi gün cıkıcak die dayanamayıp akşam üzeri 5 de acilde tekrar kan verdim saglık ocagındaki il de bakılıyor acilde ki ilçedeyim ilçede bakılıyor acilde ki 1 saat sonra cıktı 116.8 Di saglık ocagında kide bugun sabah cıktı 202 Di farklı makinalarla bakıldığı için böyle cıkmış olabilirmi saat 10.30 gibi tekrar idrar yaptım evde dune göre daha koyu cıktı kafam allak bullak oldu iyice

SSelam arkadaşlar bişey sorucam kacıncı kişi konuştuğum bilmiyorum 😀 ben 5 Kasım çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10. Gününden itibaren gebelik testini yapmaya başladım bugun 15.gün bugune kadar pozitif cıktı dün sabah saglık ocagına kan verdim ertesi gün cıkıcak die dayanamayıp akşam üzeri 5 de acilde tekrar kan verdim saglık ocagındaki il de bakılıyor acilde ki ilçedeyim ilçede bakılıyor acilde ki 1 saat sonra cıktı 116.8 Di saglık ocagında kide bugun sabah cıktı 202 Di farklı makinalarla bakıldığı için böyle cıkmış olabilirmi saat 10.30 gibi tekrar idrar yaptım evde dune göre daha koyu cıktı kafam allak bullak oldu iyice

Farkli lab da farkli sonuclar cikabiliyormus evet:) hayirli olsunn

Kızlar bat 2 aralık benim 5-6 gündür lekelenmem vardı 7 düşüğüm olduğundan şüphelendim ve varsa kan sulandırı iğne başlamam gerektiğinden beta hcg bakıldı bat :14 gün var arkadaşlar ve beta hcg 0.373 çıktı normalde 0.1 çıkar değerim sizce umut var mı 🤔

kızlar bende bugün bhcg yaptırdım ve sonucum 65.23 çıktı araştırmalarım gereği gebelik var biliyorum fakat doktor moralimi bozdu kesin değil 2 gün sonra tekrarla diye ve adetimi yarın olacaktım normalde gecikme olmadan bu değer fazlamı sizce

Back