- 12 Mart 2013
- 73
- 24
-
- Konu Sahibi HaRBiGuZeL
eşim de sosyal hizmet tercih edecekMerhaba arkadaşlar bu sene Ygs girdim. Açıköğretim fakültesine yazılmak istiyorum ama Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi veya Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet(Lisans) bu iki bölüm arasında kaldım. Hangi bölümde iş şansı veya Kamuya girme olanağı daha çok. Sizce hangi bölümü okumalıyım. Şunları' da belirtmeliyim ki Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet harç ücreti dönemlik 1000 TL civarı çalışmak için kitap'da vermiyorlar, derslerin işlenişi ve vize sınavları internet üzerinden oluyormuş.
Ygs puanım 230 ek puan ile 270 falan olacak.eşim de sosyal hizmet tercih edecek
puanınız kaç
Ygs puanım 230 ek puan ile 270 falan olacak.
vizeler %20 etkiliyormuş ve internetteneğer illa bu iki bölüm diyorsan sosyal hizmetleri seçmelisin. internet üzerinden oluyor sınavlar ve çok kolay oluyormuş. bizim de patronun yeğeni giriyor internet üzerinden sınava elime kitabı alıyorum cevapları işaretliyorum diyor. Bu mesleği yapacak birisi olarak meslek hakkında ne kadar bilgi sahibi olursun bilemem ama
Sosyal hizmetlerin is alani iyi. Eger bir idealin yoksa illa su bolumu okuyacagim su meslegi yapacagim diye sosyal hizmetleri secebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar bu sene Ygs girdim. Açıköğretim fakültesine yazılmak istiyorum ama Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi veya Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet(Lisans) bu iki bölüm arasında kaldım. Hangi bölümde iş şansı veya Kamuya girme olanağı daha çok. Sizce hangi bölümü okumalıyım. Şunları' da belirtmeliyim ki Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet harç ücreti dönemlik 1000 TL civarı çalışmak için kitap'da vermiyorlar, derslerin işlenişi ve vize sınavları internet üzerinden oluyormuş.
Gecen sene taban puan 255 gözüküyor. Bazı açikogretim burolarina sosyal hizmet bölumune kac puanla girerim diye sordum. O belli olmaz tercih eden sayisi puani belirler dediler.yetmeyebilir sanki geçen seneki puanları daha yüksek eşimin 301 puanı var ama biz de çok emin değiliz yerleşeceğinden. istiyorsanız inşallah olur.
Bende öyle düsünüyorum. Tercihlerimde ilk sosyal hizmet daha sonra Kamu Yönetimi ve Çalisma ekonomisi ve Endüstri iliskiler yazicam.Sosyal hizmetlerin is alani iyi. Eger bir idealin yoksa illa su bolumu okuyacagim su meslegi yapacagim diye sosyal hizmetleri secebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar bu sene Ygs girdim. Açıköğretim fakültesine yazılmak istiyorum ama Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi veya Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet(Lisans) bu iki bölüm arasında kaldım. Hangi bölümde iş şansı veya Kamuya girme olanağı daha çok. Sizce hangi bölümü okumalıyım. Şunları' da belirtmeliyim ki Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmet harç ücreti dönemlik 1000 TL civarı çalışmak için kitap'da vermiyorlar, derslerin işlenişi ve vize sınavları internet üzerinden oluyormuş.