• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Açıktan lise okuyanlarr bana yardım edinnn !!!

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
mrh arkadaşlar .. ben 3 sene önce evlendimm ve ticaret meslek lisesi 2 . sınıftan terk oldumm şimdi okuluma devam etmek istıorum ama bu konuda hiç bi bilgim yokk 1. sınıftan başlarım tekrar 2. sınıftanmı devam ederimm.. ne kadar zamanda mezun olurumm ... bide kapalıyımm sınavlara girerken turbanımı açmam gerekirmi??

bide meslek lisesi olduğu için son senesinde staj varmı onlarında .. vs vs . ben daha aklıma gelikçe yazarım yardımcı olursanız sevinirimm .. şimdiden teşekkurlerr kaydirigubbakcemile5
[

Son düzenleme:
açıköğretim meslek liselerinde bildigim kdr okulda ders goruluyor. haftanın 3 günü okuluna göre değişiyo 4 olanda var..

eğer okuldan tastikname aldıysan meslek derslerini okuldan verıyosn okulda kapalı kabul ediyorlar . sınavdada öyle

diğerr ortak dersleride açıköğretimden hangi okula düştüysen orda verıyosn.

stajlarıda var . bazıları 3. ve 4. sınıfta yazları yapıyor. bazıları son sene ful yapıyolar okula göre dğeişiyor.

okuldan 3 senede mezun olursn..
bizim okulda açık liseler için panoda görmştmm 240 kredi almak gerekıyrmus toplam. 120 okuldan 120 diğer sınavlardan.

arkadasım nereden bıraktıysan oradan devam edıyorsun google dan acıokoretım lısesı dıye bakarsan sayfasına gırebılır ve kayıt ıslemlerı hakkında bılgı alırsın
stajda var ama son senemı bılemıcem cok ıyı dusunmussun bıtır okulunu
arastır belkı bolumunude degıstırebılırsın

:utangac:arkadaşlar 16 17 mayız açık öğretim lisesi sınav sonuçları nereden öyrenicem bilen varsa yarıdım lütf en şimdiden teşekkür ederim ..

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Eşim Açık liseye 2 yıl önce kayıt oldu. Ticaret meslek lisesinde yüzyüze olan dersleri verdi. Ama bir daha kayıt yeniletmedi. Şimdi yeni kayıt mı olmamız gerekiyor yoksa kayıt mı yeniletmemiz gerekiyor. Cevap yazarsanız sevinirim.

merhaba arkadaslar benımde bır sorum olacak
kız meslek lisesinden ilk senemde terk ettım tekstil bölümünden
simdi acıköğretimden davam etmek ıstıyorum
acaba bıraktıgım yerden devam edebılırmıyım yani tekrar meslek lisesi tekstıl bölümünden?
bide liseyi bitirince ünüversite için sınava gırmek gerekıyormu?

Back