açıköqretim 2 takiti ne zaman yatıyor

kızlar 3. sınıftayım 2. taksit miktarı ne kadar bilen var mı acaba?
teşekkürler

Kızlar, ben aöf'ye dikey geçiş yaptım, hazırlık sınıfındayım benm şimdi ne kadar ödeme yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim! :KK43:

arkadaşkar 27 subat son
219 tl harç parası
yatıramadıgınız takdirde % 3 faiz işliyomus aylık

Kızlar 27 Şubattan sonra yatırma imkanımız var mı biliyor musunuz.Faiz işlediğine göre yatırılabiliyor sanırım ama emin değilim.Emin olan cevaplayabilir mi:a015:

kızlar bende yatırmadım hala açıköğretim sitesinde 188,50 yazıyor ama doğrumudur bilemedim ben 200 avans para istedim patrondan bugün yarın verirse yatırıcam bundan fazla değildir heralde

evet yarın son gün ama yarından sonraya da bırakabiLirsiniz kızLar,ben de yatırmadım haLa. a.s
düşük bi mebLa faiz işLiyormuş,sıkıntı yapmayın yanii Şeniz
ayrıca ben 220tL diye biLiyorum kızLarr..

kızlar ya yatırmıcam heralde bugün ama çokkorkuyorum ya ya bişey olurmu sizler olmas diyorsunuz ama eminmisiniz büroya telefon açıcam meşgul sürekli napıcam ya

Ben yatırdım dün harcı.'. dönem kaydını nasıl yapıcaz bilen var mı acil cevap bekliyorum canlarımŞeniz

Kızlar şimdi açıköğretim bürosunu aradım harç yatırmak yeterliymiş.2. dönem kayıt yaptırılmıyormuşdelikafadulden

7 marta kadar yatırılması gerekiyormuş artık öleymiş bugün arkadaşım söledii ama emin degilim

Kıslar geç yatırırsak ne kadar faiz işliyor. Sınavdan sonra da yatırabilir miyiz??
Sınava alırlar dimi..Şu sıralar borçlarım var 2 ay sonra yatırcam sanırım:çok üzgünüm
:

X