açıköğretimin avatajları ve dezavantajları nelerdir?

yasilbuludd

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
68
81
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi açıköğretimin avantajları ve dezavantajları nelerdir? Ve 3 tane açıköğretim sistemi ile eğitim yapan üniversite var Anadolu, Atatürk, İstanbul siz hangilerini önerirsiniz? veya açıköğretim okumak yerine 2 yıllık uzaktan öğretim mi okusam? çok kararsızım.

3 tane fakültede açıkögretim var.Erzurum atatürk üniversitesi.Anadolu üniversitesi ve istanbul üniversitesi.Anadolu derim ben çünkü kitaplarını veriyorlar her ilde bürosu var harçı düşük.
Eğer uzaktan eğitim dediğiniz Erzurum ise orada açıkögretim diye geçer uzaktan eğitim değil uzaktan eğitimin harcı aöf göre yüksek ve final zamanı kazandığınız okulda sınava gireceksiniz.

Bence tek dezavantaji dersleri evde çalışıyor olman anlatan hoca yok. Onun dışında güzel ben anadolunun sosyoloji bolumunu okuyorum son dönemim kaldı. Arkadaşında dediği gibi bürosu var her ilde kitabinida veriyor. Kitabin sadece soru cevap kisimlarindan rahat 5 tanesi çıkıyor bide murat yayinlarinin test kitabini alirsin on numara derim.

Bir de en çok bölüm anadolu üniversitesinde var bu da bir artı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…