- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 38
- Konu Sahibi fiyonkbayan
-
LYS ye de gireceksin yani 4 yıllık örgün eğitim olan bir bölüme de girebilirsin değil mi?kızlar yardım edin lütfen. bu yıl sınavlara tekrar giriyorum daha lys var tabi ama. ben açıköğretim yazıcam. siz ce hangi bölümleri yazmalıyım. tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik nasıl bi bölüm işe yararmı sizce. kpss de hangi bölümlerden daha çok alım yapılıyo. bilen varsa söylesin lütfen.
örgün eğitim burda yok. mühendislik ve tıp var onun için de her gün ilçeden ile gitmem gerek. iki çocukla çok zor yani elimde sadece açıköğretim okuma şansım var .LYS ye de gireceksin yani 4 yıllık örgün eğitim olan bir bölüme de girebilirsin değil mi?
Anladım o zaman adalet bölümünü bayağı övüyorlarörgün eğitim burda yok. mühendislik ve tıp var onun için de her gün ilçeden ile gitmem gerek. iki çocukla çok zor yani elimde sadece açıköğretim okuma şansım var .
ikisinden herhangi biri iş hayatınızda size büyük fayda sağlayacaktırben de ya adalet ya da tıbbı sekreterlik gibi yer düşünüyorum aslındafabric
teşekkür ederim. her ikisi de ön lisans aslında ama inşallah güzel bir sonuç olur.ikisinden herhangi biri iş hayatınızda size büyük fayda sağlayacaktır
Emin ol bu ikisinden birinden mezun olduğunda lisans bölüm mezunlarına oranla daha kolay iş bulacaksın çünkü çok işlevsel bölümler bunlar.teşekkür ederim. her ikisi de ön lisans aslında ama inşallah güzel bir sonuç olur.
temmuzda şu an yine de lys ye hazırlanıcam. zaten çok bi çalışmam yok. iki ayda ne kadar yapabilirsem. tercihlerde temmuz gibi olucak galibaEmin ol bu ikisinden birinden mezun olduğunda lisans bölüm mezunlarına oranla daha kolay iş bulacaksın çünkü çok işlevsel bölümler bunlar.
Tercihler ne zaman?
üç ay gibi bir süre kalmış tercihlere o halde tercih yapmak istediğin bölümlerin ders içeriklerini araştırıp -acaba ben bunu yapabilir miyim bana hitap ediyor mu becerebilir miyim diye kendi rotanı belirleyebilirsintemmuzda şu an yine de lys ye hazırlanıcam. zaten çok bi çalışmam yok. iki ayda ne kadar yapabilirsem. tercihlerde temmuz gibi olucak galiba
teşekkür ederim. dersleri biraz inceledim aslında yapamıycam dersler çoğu ama zorlanacağımı düşündüklerim de var. açıköğretimin kendi sitesinde dersler dönemleri ile veriliyo.üç ay gibi bir süre kalmış tercihlere o halde tercih yapmak istediğin bölümlerin ders içeriklerini araştırıp -acaba ben bunu yapabilir miyim bana hitap ediyor mu becerebilir miyim diye kendi rotanı belirleyebilirsin
internette tüm bölümlerin ders içerikleri mevcut, bir de o içeriklerle alakalı pdf,makale tarzı şeyler okursan kafanda iyice şekillenir
internet sağolsun her şeye eskisinden daha kolay ulaşır olduk resmen. rica ederim. umarım her şey gönlünce olurteşekkür ederim. dersleri biraz inceledim aslında yapamıycam dersler çoğu ama zorlanacağımı düşündüklerim de var. açıköğretimin kendi sitesinde dersler dönemleri ile veriliyo.
teşekkür ederim.internet sağolsun her şeye eskisinden daha kolay ulaşır olduk resmen. rica ederim. umarım her şey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?