Açıköğretim

asagimahalle01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
153
156
Kızlar merhaba. Ben önlisans açıköğretim düşünüyorum. Kayıtlar ne Zaman oluyor ÖSYM den mı oluyor? Ben açıköğretim okuduğumda sınavlara girmek için üniversiteye gidecekmiyim ?Ne sıklıkla gideceğim,başka şehirde yaşıyorsak nasıl olacak. Ve açıköğretim önlisanstan hangi bölümleri önerirsiniz?

açıköğretim için lise mezunuysanız ygs sınavına girmeniz gerek 150 üstü puan almanız gerek aldıktan snr puana göre tercih yapacaksınız anadolu aöf düşünüyorsanız en iyi bölüm sosyal hizmet ama puanları 280 başlıyor ata aöf istiyorsanız çocuk gelişimi okumanız daha yararlı olur ben ikisinide okuyorum şuan ikinci üni bazında kayıtı netten oluyorsunuz tercihten snr o formla anadolu aöf bürosuna ücret yatırıp başvuruyorsunuz eylül ayında başlıyorsunuz kasımda arasınav ocakda final sınavları 1.dönem bitiyor nisanda 2.dönem başlıyor haziranda bitiyor onların seçtiği okulda sınavlarınızı oluyorsunuz gözünüzde büyütmeyin ama çok basit

Çok teşekkür ederim benim en yüksek YGS puanım YGS 3 250 hangi bölümü tercih etmeliyim ve önlisans olarak hangi bölüm tutar acaba?

linki atıyorum cnm aöf sosyal hizmet ve çocuk gelişimi puanları çok yüksek ama şöyle yapabilirsin bu iki bölüm dışında bölüm seçip 1.sınıfı okuduktan sonra 2.sınıfta çift anadal yapabilirsin benim gibi mesela ben 2.sınıf sosyal hizmetim 1.sınıf çocuk gelişimi okuyorum o zaman çocuk gelişimine yada sosyal hizmete yüksek puan istemiyor mesela 1.sınıf büro yönetimi seçtin 2.sınıfta geçerken aöflerin ön başvuruları başlıyor ikinci üni bazında başka bi bölüm okuyabilirsin o zaman sosyal hizmet yada çocuk gelişimini seçebilirsin ama çocuk gelişimini ata aöf olmalı çünkü anadolu çocuk gelişimi ikinci üni bazında geçişe izin vermiyor sosyal hizmetide anadolu aöf seç bence ata aöf sosyal hizmet matematik iktisat var zorlanırsın anadoluda yok

Nolur bana da birşey söyleyin ben liseyi 1 yılda bitirmeyi hesaplıyordum kredim imamhatipten düz liseye geçince düştü bitiremem son kayıt cumaydı mazeret kayıtlarında kaydımı okula aldırabilirmiyim nolur yardım edin yalvarıyorum

yalnız ben sadece açıköğretim üniversite için söyledim onun için bulunduğunuz ildeki meb arayıp görüşün konuyla ilgili bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…