• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim Yardımcı Kitap hk. Yardım

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
38
İstanbul
Herkese selam,

Uzun yıllardır AÖF kaydım vardı ama ne ders çalıştım ne sınava girdim. Staj zorunluluğu olan bir bölümdü ne mantık yazdım onu da bilmiyorum çalışıyorum ve stajla uğraşmak istemedim bu nedenle de bölümden soğudum. Neyse, bu sene tekrar sınava girdim KAMU 1.sınıftan başlıyorum ama bu sefer baya bi istekliyim. İnş bitiricem. Forumlarda kaynak kitapların eskisi kadar verimli olmadığına ve AÖF ün telif hakkı nedeniyle bu konuda sorun yaşattığını okudum. Bu hafta da gidip MURAT yayınlarını almayı düşünüyordum. Genelde bu kurumun ismi verildiği için.. Ama o kadar çalışmam boşa mı gider diye endişelendim. AÖF kitapları da uzun. Tek bir yardımcı kitaptan mı çalışsam bilemedim..

her ders için ayrı kitap zor oluyor bir yere gitsem yanımda götürüp çalışamıyorum..anlatımında problem yok ama çok uzun o kadar cok kıtabı görünce soğuyorum sanırım..2.sınıftanda bir dersım var.. 3.sınıfım iktisat..bu yıl ilk umut yayınnıı alıcam.Büroyu aradım basımdaymıs suan gelmedi dedıler..bir kitap içinde bolum bolum dersler olması ıyı oluyor..bende kayıt olalı cok oldu ama calısamadım kaldım sureklı ama artık bu yıl 3 bıtecek 2 den ders verılecek koydum kafaya..seneye 4.sınıf olmak dılegım..senınde hayırlı olsun..ben cok aşinaydım aöfye fakat kredılı sısteme gecıldı ve ben 2 sefer kaldım çalışmadım uzaklastım ama artık bırakmam..

Back