- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyy hayırlı olsun canım yeni topiğin...
Çok güzel düşünmüşsün valla tebrik ediyorum senii...
Sıkı takipçin olucam biliyorsun dimii...??
ee yaniii topiğimize yeni kayıtlar gelecek bu yıl...
Sen bizim ders seçme olayını soracaktın sorabildin mii öğretmenim??
Hayırdırr..?? Geçmiş olsun canım ciddi birşey yoktur umarım..:) Canımmm benimmm gelsinler tabiii :=)Bugün o işle uğraşamadım akşama kadar hastanedeydim inan tamamen aklımdan çıktı Almiracımmm sabahtan halletmeye çalışırım inşallah.Lütfen kusuruma bakma. mESLEKTAŞIM benimmmm
canım çok tşk ediyorum.Sınavlar hocaların insiyatifine kalmış bir durum ama biz çoğunlukla yazılı sınava girdik.Modül bittikçe sınavlara giriyorduk 1 dönemde 2 sınav oluyor ayrıyetten hocanın verdiği kanaat notuyla hesaplanıyor.sadece gelişim alanlarından 3 tane oluyorduk.Hayırlısı bakalım bizimokul ekimin başında açılacakmış inş.
canımmm uzaktan eğitim alanlar test oluyor ama biz yüze yüze eğitim alıyoruz o yüzden hocalar ne kaarar verirse o şekilde yapıyor sınavları .
merhaba arkadaşlar :) ben düz lise mezunuyum ve şuanda üniversite okuorum. çocuk gelişimi okumayı hep çok istedim ancak kısmet olmadı. bu yazılanları okuyunca acaba benimde okuma şansım olur mu dedim. size sorum şu; üniversite okuyupta uzaktan eğitimle çocuk gelişimi okuyabilirmiyim?
merhaba arkadaşlar :) ben düz lise mezunuyum ve şuanda üniversite okuorum. çocuk gelişimi okumayı hep çok istedim ancak kısmet olmadı. bu yazılanları okuyunca acaba benimde okuma şansım olur mu dedim. size sorum şu; üniversite okuyupta uzaktan eğitimle çocuk gelişimi okuyabilirmiyim?
meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmadığın sürece açıköğretimden okul öncesi öğretmenliği okuyamazsın malesef.
Canım duyduğumuza göre danıştay yönetmelikteki bazı kararları durdurmuş yani önlisans mezunları kayıt yaptıramıyormuş malesef.ben önlisans mezunuyum maol çocuk gelişimi okumayı istiyorum. ya arıyorum maol diyo ki üniv le alakan varsa kayıt yaptıramazsın... nasıl iş bu ya çok istiyorum okul öncesi okumayı. varmıydı sınıfınıza önlisans mezunu? cvp verrsn sevinirim