Açıkögretim lise ders seçimi nasil yapılıyor ?

simarikcadi

Mutluluk prensesii:)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
139
1
66
İstanbul
Arkadaşlar başlıktada dedigim gibi nasıl yapılıyor anlamadım gitti.
Bioyloji-3
Matematik-4
Saglık bilgisi-1

Hep böyle yazıyor derslerın sonundakı rakamlar lise 1 lise 2 lise 3 lise 4 e göre ise bne daha bu dönem ilk defa sınava gırecem
bana verılen dersler hepsının sonunda 1 yazması gerekmıyormu bugun secım gıdıp kıtapları almam lazım yardımcı olurmusunuz .. bide kaç tane ders secıcem

biyoloji 3 - 3.dönem oluyormuş..

matematik 4 - de 4.dönem

rakalamlar dönemi gösteriyormuş.. sorma ben liseyi bitireli 12 sene oldu üstüne üniversite okuyorum ama gelinimiz açık lise okuyunca ben de tüm sistemi çözdüm

düz liseysen 30 , mesleksen 24 kredilik ders seçiliyor..
ortak yazan dersler zorunluymuş onları vermeden yada 3 kere kalmadan 500 kredinde olsa mezun olamıyormuşsun..
192 kredi ilede mezun olunuyormuş..
ders seçme butonu var ordan seçilio zaten krediyi aşarsan da sistem uyario..

Şöyle bir durum var ama ben lise 1 in sınavlarına gırcem fakat drs secmede biyoloji-1 ve saglık-1 harici ders göremedım önumdek seceneklerde dil ve alatım -3 matematık 2 vss vss yazıyor ben sımdı lise 3 ün mü dil anlatımından sınav olcam

halk eğitime gidip düzeltebilirsin ilkdefa sınava girecek biri bunları almıyo bütün kitapların 1.'sini alıyosun örneğin;matematik 1,biyoloji1 ingilizce1 gibi,bazı kitaplarda 1-2 yazar onunda konularına göre çalışacaksın yani kitabın hepsini değil yarısını çalışıp sınavda onu vereceksin,birde lise terkmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…