açıköğretim işletme okuyanlar buraya

sessizhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
281
0
46
Antalya
ben acık öğretim işletme okuyorum.henüz ilk senem inş bitirdiğim günleride görürüm.açıköğretim olunca insanlarla diyalog kurmaya cok ihtiyac duyuyorum nerden ne bilgi alabilirim diye oldukça çok kişiyle konusmakta fayda görüyorum.her türlü bilgileri burdan paylasırsak cok sevinirim.mesela sınav tarhlerini en cok cıkar konuları harc ücretlerini ve tarihlerini aklınıza gelen herseyi paylaşalım

ikinci dönem harç ücretleri. yatırmayı unutmayın. 29 şubat sondu gerçi. hala yatırmadıysanız yasal faizi ile birlikte bir sonraki kayıt yenileme tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

selam canım ben de baktım giriş yerime burdan epey uzak merkezde bir okul bilmiyorum neresi soracağız artık.

açıköğretim e öğrenme portalında ara deneme sınavları var yapabilirsiniz son gün yapalım bari.

Hem açık öğretim hem iş ikisi bir arada zor oluyormşş

Benmde işletmede ilk yılım yani 3.sınıftan devam ediyorum...Umarım finallarde iyi bir sonuç alırm

Hem açık öğretim hem iş ikisi bir arada zor oluyormşş

Benmde işletmede ilk yılım yani 3.sınıftan devam ediyorum...Umarım finallarde iyi bir sonuç alırm

bende tam tersi oldugunu düşünüyorum aslında.calısan insan daha düzenli oluyor.ve adil bir çalısma saatleriniz varsa bence avantajlı bile sayılırsınız

:)) Bilemiyorum ben pek çalışamadım bu bnmde hatam aslında...Eve gittiğim zaman dilimdinde de dinlenydm bi bakmşm yine sabah olmş =)

:)) Bilemiyorum ben pek çalışamadım bu bnmde hatam aslında...Eve gittiğim zaman dilimdinde de dinlenydm bi bakmşm yine sabah olmş =)

evde oturan insan daha uyuşuk oluyor.canı hiç bir şey yapmak istemiyor.derse bir türlü başlayamıyor.yani bi düzen olmuyor.ama calısıyorsan bence zamanı cok daha kaliteli ve tasarrflu kullanıyorsun

sonuçlar geldi kızlar nasıldı bakalım.?? benim cok iyi denemez ama iadere eder di 2 dersim baya kötü onun dısındakiler normal

kızlar bana yardım edin ya ben okuyarak vakit kaybetmek istemiyorum video dinleyebilcegim bi site var mı yardım edermisiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…